28 / 04 / 2024

arthur ve miller

arthur ve miller

Emlakta almanın zamanı mı? Değil mi? İkinci el konut piyasasında gözle görülür bir düşüş var. Parası olan ucuz emlak bulursa alsın mı? Almasın mı? Piyasanın yönü ne olacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Gazprom Başkanı Miller ile görüştü!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus enerji şirketi Gazprom’un Başkanı Aleksey Miller ile bir araya geldi.

Blue Road basın lansmanı düzenlendi!

Arthur & Miller Real Estate, Blue Road şirketiyle işbirliği lansmanı 13 Aralık sabahı, NEF09 Eğitim Salonu’nda düzenlendi. Lansmana, 20’ye yakın merkez ve franchise ofis yöneticisi katılım gösterdi. 

ABD'li Mimar Macy Miller, kendi evini inşa etti!

ABD'nin Idaho eyaletinde yaşayan Mimar Macy Miller ev sahibi olmak istedi ancak bankadan kredi çekip uzun yıllar kredi ödemek istemedi ve kendi evini inşa etmeye karar verdi. 

Miller İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miller İnşaat Lojistik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Can Mildon tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Miller Holding Afrika'da inşaat projelerine başladı!

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, yükselen pazar olan kara kıta Afrika’da yatırımlara başladıklarını söyledi. Afrika’daki fırsatları değerlendirdiğini ve inşaat alanında yatırım yapmaya başladıklarını belirtti.

DM Yatırım İnşaat Senegal’deki 3 dev projenin temelini attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat’ın Senegal’de inşa edeceği toptancı hali kompleksi, lojistik merkezi ve mobilya fabrikası projelerinin temelleri atıldı.

Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti!

JLL Dünya Başkanı Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti. Arthur de Haast, Büyükyalı İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık’tan, projenin “iyi yaşam” konsepti ve “yeni şehircilik” yaklaşımı konusunda bilgi aldı.

DM Yatırım İnşaat Senegal’de iki dev projeye imza attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat Senegal’de iki dev projeye imza attı. Mert Mildon, "Senegal Hükümeti ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Miller Holding inşaat sektöründe büyüyor!

1967 yılında M. Turhan Mildon tarafından kurulan ve ilk faaliyet alanı yedek parça olan Miller Holding 2013 yılında inşaat sektörüne hızlı giriş yapmıştır. Şirket Çanakkale'de Miller Style'ı hayata geçirmiştir.

Zen Gündoğan'ın satışını Arthur ile Miller Real Estate yapıyor!

Toplam 6 bin 400 m2’lik arazi üzerinde konumlanan, 12 lüks villalık butik proje Zen Gündoğan’ın satış ve pazarlaması, Arthur&Miller Real Estate Bodrum ofisi tarafından gerçekleştiriliyor.

Miller Style projesinde daireler 160 bin TL' den başlıyor!

Miller Yapı tarafından hayata geçirilen Miller Style projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Miller Style projesinde daireler

Arthur and Miller'dan Antalyalı girişimcilere emlak ofisi açma fırsatı!

Arthur and Miller Real Estate 'in, " Bölge Korumacılığ ı" sistemine dayalı franchise modeli, Antalya'daki girişimci adaylarına emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor.

İzmir'deki girişimci adaylara emlakçılık fırsatı sunuluyor!

Gayrimenkul değerleme ve geliştirme konularında danışmanlık hizmeti sunan Arthur & Miller Real Estate'in, "Bölge Korumacılığı" sistemine dayalı franchise modeli, izmir'deki girişimci adaylarına, emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor.

arthur ve miller Haberi

arthur ve miller

Emlak piyasasında ikinci elde bir durgunluk yaşandığını hatırlatan Arthur&Miller Emlak Genel Müdürü Bülent Arman, "Şu sıralar satma değil, imkanı olanlar için ev alma zamanı. Piyasada bir düşüş var. Parası olan, istediği yeri bulan kişi alsın. Değerlenme olasılığı olan bölgelerde fiyatları yukarı çekenler var. Sotaya yatıp bekliyorlar" dedi.

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları, Eylül ayında adeta dibe vuran, Ekim'de ise hareketlenmeye başlayan emlak piyasasının Kasım'da iyice canlandığını vurguluyor. Nitelikli ve marka konut projelerinde satışlar hız kazanırken, ikinci el piyasa istenen seviyede değil. Arthur&Miller Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Genel Müdürü Bülent Arman, ikinci elde, nakite sıkışanların ev sattığı bir dönem yaşandığım belirterek, "3-5 aydır satmak için...