11 / 05 / 2024

Artı Bir Yapı iletişim

Artı Bir Yapı iletişim

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de Kısmet Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Renault Koleos'ta dev fiyat artışı! Bir ayda iki zam geldi!

Renault, popüler SUV modeli Koleos'un fiyatlarında Mayıs ayından beri ikinci bir artışı duyurdu. Son güncellemeyle birlikte Koleos'un baz modeli olan Icon 1.3 TCe EDC 160 bg için fiyatlar büyük ölçüde yükseldi.

DASK ücreti nasıl hesaplanır? DASK kaç yılda bir yapılır? DASK en fazla ne kadar öder?

DASK, zorunlu deprem sigortası olarak bilinmektedir. DASK’ın amacı, sahibi olduğunuz binada deprem yüzünden oluşacak maddi hasarları güvence altına almaktır. Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler ile birlikte DASK sorularında bir artış meydana geldi. İşte vatandaşların DASK hakkında sorduğu birta

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kaya tarafından kuruldu.

İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır?

ÖTV indiriminde son durum ne? İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır? İşte sorulan soruların yanıtları!

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Alvan Gasımov, Asıf Nasırov, Cezmi Aysoy ve Hakan Aycan ortaklığında kuruldu.

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de Kısmet Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Artıpro Yapı İnşaat Petrol Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artıpro Yapı İnşaat Petrol Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Berhem Dost tarafından kuruldu.

Artıbir Gayrimenkul Danışmanlık Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artıbir Gayrimenkul Danışmanlık Ve Otomotiv Limited  Başakşehir’de  30 bin TL sermaye bedeli  Onur Öztürk tarafından kuruldu.

Seddar Yavuz: Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız!

17 Ağustos 1999'da yaşanan Marmara depreminde hayatını kaybedenler için gerçekleştirilen anma töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada "Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız" dedi.

Artılar Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artılar Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Artı tarafından kuruldu.

Beton kullanımı yapıların ömrünü artırıyor!

TÇMB teknik danışmanı ve ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Yaman, “İnorganik yapısıyla beton uzun ömürlü bir yapı malzemesi olup güvenirliği tarihsel olarak kanıtlanmıştır" dedi...

Artı Bir Yapı iletişim Haberi

Artı Bir Yapı iletişim

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de Kısmet Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi konusu:
.AMAÇ VE KONU MİMARLIK 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. 2-Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve...