06 / 05 / 2024

Artı Deneyim Genel Müdürü kim

Artı Deneyim Genel Müdürü kim

İstanbul - Son yıllarda Dünya genelinde kentleşme değeri sürekli yükselen İstanbul, yaşanan son değişim ve gelişim göstergeleri ile marka şehir olma yolunda önemli adımlar atıyor...

TEİS Genel Başkanı: Yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal oldu!

TEİS Genel Başkanı Nurten Saydan, ilaç fiyatlandırmasında dikkate alınan avro kurunun piyasadaki gerçek kur seviyesine yükseltilmesini talep etti ve “Avro kuru nedeniyle yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal gibi görünüyor" dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartı aranmıyor! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

EGM’den, KPSS şartı aranmaksızın personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere gerçekleştirilecek personel alımlarına ilişkin kadrolar paylaşılırken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs 2023 olduğu öğrenildi.

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: İş yeri kira artışlarında üst sınır getirilmesi gerek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Astronomik kira artışlarına çözüm için konutlarda yapılan yüzde 25’lik sınırlamanın iş yerlerine de getirilmesi gerekiyor." dedi.

Sg Artı Deneyim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Artı Deneyim Gayrimenkul Anonim Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güngör tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Artı Deneyim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Artı Deneyim Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Uygar Kahaoğlu tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü kiracılarına 2021'de kira artışı yapılmayacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce kiracılarına 2021 yılında kira artışı yapılmayacağı duyuruldu.

Tek-Art İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Tek-Art İnşaat'ın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 18 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 15:30‘de gerçekleştirildi. Toplantı sonuçları KAP'ta yayınlandı. 

Tek-Art İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Tek-Art İnşaat'ın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 18 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 13:30‘de gerçekleştirildi. Toplantı sonuçları KAP'ta yayınlandı. 

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Demir çelik ürünlerindeki vergi artışından üreticiler memnun!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan, inşaat çeliği ürünlerinin ithalatında vergi artışı yapılmasından memnun olduklarını ifade etti. Yayan, önlemlerin etkisiyle otomotiv, beyaz eşya ve inşaat gibi sektörlerde çelik tüketiminin arttığını belirtti...

Faik Öztrak'tan konut kredilerinde kredi tahsis limitinin artırılmasına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, konut kredilerinde kredi tahsis limitinin artırılması tedbirine tepki gösterdi.

Artı Deneyim Genel Müdürü kim Haberi

Artı Deneyim Genel Müdürü kim

İstanbul- Son yıllarda Dünya genelinde kentleşme değeri sürekli yükselen İstanbul, yaşanan son değişim ve gelişim göstergeleri ile marka şehir olma yolunda önemli adımlar atıyor. İstanbul’da şehri yeniden dizayn edecek yeni projeler bir bir hayata geçiriliyor. Kanal İstanbul, Marmaray, Metro, 3. köprü ve Maltepe’de yer alan Avrupa’nın en büyük şehir parkı’da bu adımların en güzel örnekleri. 


İstanbul’da yaşanan bu değişim ve inşaat sektörü açısından yeni gelişen bölgeler hakkında Artı Deneyim Genel Müdürü Ufuk Kayador şunları söyledi. “Hızla büyüyen ve gelişen İstanbul pek çok farklı ilçesinde hayata geçirilen yeni projeler ile marka şehir olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Şehrin her iki yakasında kurulacak yeni şehirler ve bu şehirlerin konseptleri İstanbul’un dünya şehirleri arasındaki yerini üst sıralara taşıyacak. Türkiye’nin sağlık üssü olarak...