10 / 05 / 2024

Artı Tarabya teslim tarihi

Artı Tarabya teslim tarihi

Artı Tarabya Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor. Artı Tarabya Evleri Temmuz 2017'de teslim ediliyor...

Temmuz ayında TOKİ'den yeni jest geldi: Hemen teslim 182 adet konut 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatıyla satışa çıkıyor

TOKİ 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu. Hemen teslim edilecek dairelerde yüzde 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...

Ticaret Bakanı Bolat: İhracatı büyütüp döviz rezervimizi artırmak istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Bakanlar Kurulu’nu açıklamasının ardından bugün devir-teslim törenleri yapıldı. Yeni dönemde kabinenin Ticaret Bakanı olarak görev alan Ömer Bolat, ihracatı büyüterek cari açığı iyileştirmeyi ve döviz rezervlerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Sıfır araç bekleyenlere kötü haber! Teslim alamadan zam geldi! Peki fiyatlar ne kadar arttı?

Döviz kurundaki yükseliş otomobil piyasasına yansıdı. Ön ödeme yaparak sıfır araçlarının gelmesini bekleyen vatandaşlar, aracı teslim alamadan zamla karşılaştı. Fiyatlarda yüzde 3 ila 8 arasında zam gelirken, yaşanan fiyat artışı üst segment araçlarda 150 bin TL'ye kadar çıktı.

Togg CEO'su Gürcan Karakaş açıkladı! Mayıs ayında 1000'in üzerinde araç teslim edilecek!

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Mayıs ve Haziran ayında üretimin artırılacağını söyleyerek, Mayıs ayında 1000’in üzerinde aracın teslim edileceğini açıkladı.

Ön siparişe katılma ve teslim alma hakkı kazanacaksınız! Togg NFT açık artırması başlıyor!

Milli araba Togg akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın akşam saat 19.23'te Trumore uygulamasında olacak. NFT satın alan kullanıcılar, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasında hak sahibi olacak.

Tüketici Konfederasyonu maketten konut satışında 'iskan şartı' istiyor!

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen maketten konut satışıyla ilgili olarak "Yeni düzenlemeyle 48 ayda teslim şartı gelirken, o maddeye 'Konut yapı kullanma izin belgesiyle teslim edilmeli' şartı eklenmeli." şeklinde konuştu.

AFAD Artvin Arhavi Konutları hak sahiplerine teslim edildi!

AFAD Artvin Arhavi Konutları hak sahiplerine teslim edildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Afetler, insan eliyle bazı önlemlerin alınabileceği, daha sonra tevekkül edilmesi gereken gerçeklerdir. Bölgede en fazla karşılaştığımız sel ve heyelanlara artık hazır olmamız ge

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Artı Konsept Panorama'da 195 bin TL'ye 2+1!

Toplam 40 daireden oluşan Artı Konsept Panorama'nın 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. 

Şırnak'taki 6 bin 500 konut teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Artık onarılmayacak durumda olan ne kadar ev varsa tek tek yapıyoruz. Şırnak merkezde de 6 bin 500 konuta başladık, bu konutları bir kaç ay içerisinde teslim edeceğiz." dedi.

Tarabya Life Ferahevler teslim tarihi!

Tarabya Life projesi, Uzman-Svot Yapı ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede yüzde 40 peşinatla 60 ay faizsiz ödeme imkanı bulunuyor...

Tarabya Life Evleri teslim tarihi!

Uzman-Svot Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tarabya Life projesi 256 konuttan meydana geliyor. Tarabya Life Evleri teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Tarabya Life Sarıyer ev fiyatları!

Tarabya Life Sarıyer ev fiyatları 1 milyon 220 bin TL'den başlıyor. Tarabya Life projesi 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Artı Tarabya teslim tarihi Haberi

Artı Tarabya teslim tarihi


Artı Tarabya Evleri projesi Açı İş Ortaklığı tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Tarabya bölgesinde inşa ediliyor. Artı Tarabya Evleri projesi yedi etaptan meydana geliyor.


Satışa sunulan ilk etap Orman Artı Tarabya Evleri projesi üç blokta toplam 62 daireden oluşuyor. Artı Tarabya Evleri projesi tamamlandığında 700 konuttan meydana gelecek.


Artı Tarabya Evleri'nde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlayarak değişiyor. Artı Tarabya Evleri'nde daireler Temmuz 2017'de teslim edilecek.


Artı Tarabya Evleri projesinde Orman, Deniz, Bahçe, Güneş, Park, Yamaç ve Cadde etapları olacak. Artı Tarabya Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri sunuluyor.


82 bin metrekare alanda hayata geçirilen Artı Tarabya Evleri projesinde sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak alanlar bulunuyor.



Adres: Ferahevler Mah. Adnan Kahveci Cad. 6-A/1 Tarabya


Tel :...