03 / 05 / 2024

artı2 fuarcılık

artı2 fuarcılık

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Bankacılık sektörünün mevduatı 12 trilyon 39,2 milyar liraya yükseldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan rakamlara göre, bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 27 Haziran 2023 tarihi ile biten haftada 419,2 milyar Türk Lirası artış göstererek, 12 trilyon 39,2 milyar liraya yükseldi.

Bankacılık sektörünün mevduatı 63,2 milyar TL arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 30 Eylül 2022 haftasında 63,2 milyar Türk Lirası artış gösterdi ve 8 trilyon 328,1 milyar Türk Lirası'na yükseldi.

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Ünlü CEO kripto para piyasasını inceledi! 2 sene artış, 2 sene ise çöküş!

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto paraların fiyat hareketlerini inceledi! CEO, Bitcoin ve altcoin varlıklarının 4 senelik döngüye sahip olduğunu açıkladı. Buna göre, kripto varlıklarda 2 sene artış, 2 sene ise çöküş meydana geliyor ve bu tamamen periyodik bir biçimde gerçekleşiyor. İşte detaylar

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Bankacılık sektörünün mevduatı 19,2 milyar lira arttı!

Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, geçen hafta 19,2 milyar lira artış göstererek 3 trilyon 653 milyar liraya ulaştı.

Arnavutköy’de 2 mahalleye 2 sağlık ocağı inşa ediliyor!

Arnavutköy Belediyesi, Nenehatun ve Atatürk Mahallesi’nde projelendirilen sağlık ocakları için ilk kazmayı attı..

Türkiye'de satılık konutların metrekare fiyatı 2 bin 83 TL!

Hürriyet Emlak Eylül 2018 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye genelinde satılık konutlarda yıllık artış yüzde 10,62 olurken, diğer bir yandan Türkiye genelinde satılık konutlarda metrekare ortalama fiyatı 2,083 TL olarak belirlendi.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı 19 Nisan'da!

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

Hatay'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Samandağ (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından Hatay, Samandağ, Zeytunlu Mahallesindeki 2 gayrimenkul açık artırma ila satılıyor..

artı2 fuarcılık Haberi

artı2 fuarcılık

Gayrimenkul sektörünün ana paydaşlarından biri olan yapı sektörü, işçilik, malzeme kalitesi ve devlet destekli mega projelerle her geçen gün gelişiyor. Sektörün büyümesine katkı sağlayacak organizasyonlar da yapılıyor. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı da bunlardan biri. 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açması planlanan fuara yapı sektöründen 100 firma katılacak.

Ekonomist'te yer alan habere göre, bu yıl ilk kez düzenlenecek olan fuarın sektör için kritik öneme sahip olduğuna dikkat çeken Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını söylüyor, ipekçi, "Üreticilerimiz randevu almakta, ürünlerini vitrine çıkarmakta sıkıntı yaşıyorlar. TEBİF, yapı sektörü üreticileri, devlet kurumlarındaki mühendisler için doğru yer olacak. Sektörün büyümesi, gelişmesi ve son teknoloji ürünlerini...