18 / 07 / 2024

Artıbeş İnşaat iletişim

Artıbeş İnşaat iletişim

Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedirhan Akbay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Bağcılar, Kazım Karabekir Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nde kuruldu.

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Şencan tarafından kuruldu.

X Art Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

X Art Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Güven tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Yaşar tarafından kuruldu.

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayrullah Mümin tarafından kuruldu.

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Art Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karabulut tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Art Project İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Project İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Şanlı ve Mıkhaıl Mıronov ortaklığında kuruldu.

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Vedat Kalkavan tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Artı 1 İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Erol Evrim Aker ve Hüseyin Burak Tanrıkulu ortaklığında kuruldu.

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mahmur Kızılateş tarafından kuruldu.

Herbalbiote İnşaat Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Herbalbiote İnşaat Bilişim Limited Şirketi bugün bahçelievler'de Azadi Tosun tarafından kurudu.

Artıbeş İnşaat iletişim Haberi

Artıbeş İnşaat iletişim

Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedirhan Akbay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta kuruldu. 


Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...