29 / 04 / 2024

Artstone duvar paneli

Artstone duvar paneli

Baharın trendlerini içeren Artstone duvar ve tavan koleksiyonları mekânlarda “yeşil”, “bronz”, “tropik” ve “sessiz” etkiler yaratmaya hazırlanıyor.

Artstone duvar panelleri bahara hazırlanıyor!

Baharın trendlerini içeren Artstone duvar ve tavan koleksiyonları mekânlarda “yeşil”, “bronz”, “tropik” ve “sessiz” etkiler yaratmaya hazırlanıyor.

Kış duvarları Artstone koleksiyonundan iç mekanlara girdi!

Artstone duvar ve tavan koleksiyonları kışın mekânsal karakteristiğini belirliyor ve konutlarda, otellerde ve restoranlarda sıcaklık ve samimiyet sunuyor.

Baymak Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanlar yüzde 30 daha verimli!

Lectus duvar tipi kazanlar sağladığı yakıt tasarrufu, düşük emisyon değeri, doğalgaz ve LPG ile kullanım olanağı, Premix teknolojisi, RVS kontrol paneli ve kompakt ölçüleri ile eski tip kazanlara oranla %30 daha verimli performansa sahiptir.

Bursa Yıldırım'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım Bağlaraltı Mahallesi A303 sokaktaki Anakent sitesinin istinat duvarı 8 aracın üzerine düştü. Söz konusu alanda park halindeki 8 araçta hasara yol açan olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edild

Bursa'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi A-303 Sokak'ta bulunan Anakent Sitesi'nin arka bölümündeki istinat duvarı, şiddetli yağışın etkisiyle çöktü. Duvarının çökmesi sonucu 8 araçta hasar oluştu.

1071 Malazgirt Bulvarı'na renkli duvar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından 1071 Malazgirt Bulvarı'nda yapılan dekoratif duvar aydınlatma çalışması tamamlandı. 1071 Malazgirt Bulvarı geçen yıl törenle hizmete açılmıştı.

Doğa Turizmi Paneli 29 Aralık'ta düzenlenecek!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Osmaniye Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Osmaniye Şube Müdürlüğü ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi işbirliği ile 29 Aralık'ta "Doğa Turizmi Paneli" düzenlenecek.

Kentsel Dönüşümde Roller ve Beklentiler Paneli gerçekleşti!

Sosyal Demokrasi Derneği İstanbul Şubesince gerçekleştirilen ve Dernek Başkan Yardımcısı İktisatçı Salih Zeki Durmuşoğlu'nun Toplantı Yöneticiliğini üstlenmiş olduğu "Kentsel Dönüşümde Roller ve Beklentiler Paneli" Zeytinburnu Kazlıçeşme'de gerçekleşti.

Çinli güneş paneli üreticileri ABD'ye Türkiye'den ihracat sağlıyor!

ABD'nin Çinli güneş paneli üreticilerine getirdiği antidamping Türkiye'ye yaradı. Yüksek vergi nedeniyle sıkıntı yaşayan Çinli firmalar ABD'ye Türkiye üzerinden giriyor. Firmalardan CSUN, ABD'ye Türkiye'den ilk ihracat yapan firma ünvanını aldı.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Duvar kâğıdı seçiminde nelere dikkat edilmeli?

Uygulama kolaylığı ve dayanıklılığıyla yaygın biçimde kullanılan duvar kâğıtlarının, zihnimize etkileri de büyük. Duvar kâğıdıyla odanızda farklı bir görünüm hedeflediğinizde bazı unsurlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Gölcük'te isinat duvarı çökünce 2 binada hasar meydana geldi!

Gölcük’te toprak kayması nedeniyle istinat duvarının çökmesi sonucu iki binada hasar oluştu. Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Bağdat Sokak’taki 6 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü..

Kapı, pencere, duvar tadilatı için ruhsat istenmeyecek!

Bakanlık tarafından hazırlanan tasarıya göre, ruhsatlı olarak inşasına başlanan yapılarda inşaatlarda duvar, kapı yeri veya pencere boyutu değişiklikleri gibi uygulamalar "tadilat ruhsatı" alınmadan yapılabilecek.

Artstone duvar paneli Haberi

Artstone duvar paneli


Bahar aylarına girişle beraber Artstone koleksiyonu, mekânların duvarlarını bahar tonlarına ve dokusuna göre şekillendirmek üzere kolları sıvadı. Artstone taş, tuğla ve beton koleksiyonları, konutlarda, otellerde, restoranlarda ve farklı mekân tipolojilerinde estetik, doğal, özel renk alternatifli, inovatif duvarlar yaratıyor. Doğal taş, beton, tuğla, ahşap, kaya ve grafik karo görünümündeki ürünler, projelerde bu yılın bahar sıcaklığının ambiyansını yaratacak. 


Yeşiller, tropik izler, sessiz renkler ve bronz, yüzeylerde yerini alacak


2017 yılının bahar aylarında “yeşil” en belirgin tonlarıyla yüzeylerde yerlerini alacak. “Bronz” da bütün mekânları ısıtan ve parlatan etkisiyle, hem klasik dekorasyon anlayışında, hem de modern dokunuşlarda projelerde yüzeyler için seçilecek renklerden olacak. 


Bu anlamda Karoart serisinin canlı, ışıltılı, panelleri, yeşil tonlara ve koyu veya açık bronzlara uygun renk ve desenleri sunuyor. Versailles, Epicure, Plafont, Vermont,...