29 / 04 / 2024

Artstone duvar panelleri

Artstone duvar panelleri

Baharın trendlerini içeren Artstone duvar ve tavan koleksiyonları mekânlarda “yeşil”, “bronz”, “tropik” ve “sessiz” etkiler yaratmaya hazırlanıyor.

Artstone duvar panelleri bahara hazırlanıyor!

Baharın trendlerini içeren Artstone duvar ve tavan koleksiyonları mekânlarda “yeşil”, “bronz”, “tropik” ve “sessiz” etkiler yaratmaya hazırlanıyor.

Kış duvarları Artstone koleksiyonundan iç mekanlara girdi!

Artstone duvar ve tavan koleksiyonları kışın mekânsal karakteristiğini belirliyor ve konutlarda, otellerde ve restoranlarda sıcaklık ve samimiyet sunuyor.

Tarihi Zeynel Abidin Camii'nin duvarı çöktü!

Ankara'nın eski yerleşim yerlerinden Altındağ Hamamarkası semtindeki, 2005'te restore edilen 400 yıllık tarihî Zeynel Abidin Camii'nin duvarı çöktü.

Ankara'daki tarihi Zeynel Abidin Camii'nın duvarı yıkıldı!

2005'te restore edilen Ankara Hamamarkası'ndaki 400 yıllık tarihî Zeynel Abidin Camii'nin duvarı çöktü. Ankara'nın eski yerleşim yerlerinden Altındağ Hamamarkası semtindeki tarihi Zeynel Abidin Camii 4 ayda restore edilmişti.

Şanlıurfa Belediyesi'nden mimariye uygun istinat duvarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe Mahallesi’nde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarının ardından bölgeye estetik bir görünüme kazandırmak için yol boyunca Şanlıurfa'nın mimarisine uygun istinat duvarı inşa ediyor.

İzmir Aliağa Camii'nin istinat duvarı yeniden yapılıyor!

İZMİR’de Hisar Camii’nin ardından en eski cami olarak bilinen 350 yıllık Aliağa Camii’nin restorasyonunu Vakıflar Bölge Müdürlüğü üstlenirken Konak Belediyesi’de tarihi yapıyı koruyan 40 metrelik istinat duvarını yeniden yapıyor.

Duvar kağıdı ithalatında tarife kontenjanı 347 tonu geçmeyecek!

Duvar kağıdı ve benzeri duvar kaplamaları ithalatında, her bir ülke veya gümrük bölgesi menşeli eşya için bir dönemde verilecek tarife kontenjanı 347 tonu geçmeyecek.

Kağıthane’de istinat duvarı yıkıldı!

Kağıthane’de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi.

Kağıthane’de istinat duvarı çöktü!

Kağıthane’de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi.

Adana'da TCDD'nin yaptığı ihata duvarı açık kaldı!

Adana'da yüzlerce öğrencinin ölüm tehlikesini altında tren hattından geçerek okuluna gitmesini engellemek için TCDD 6. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ihata duvarı açık kaldı.

Anadolu Hisarı'nda istinat duvarı yıkıldı!

İstanbul Beykoz'da bin 328 konutta yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı Göksu Evleri ile komşu Tepe Sitesi’ni ayıran “İstinat duvarı” çöktü.

İşte birbirinden güzel desenli duvar kağıdı modelleri!

Duvar kağıdının eski moda olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evlerinizin şıklığı ve modern görünmesi amaçlı birbirinden farklı güzel duvar kağıdı modelleri...

Libya'dan Tunus'a duvar inşaatı tepkisi!

Libya'daki Milli Genel Kongre'ye bağlı Devrimciler Yüksek Konseyi, Tunus yönetiminin Libya sınırında duvar inşa etmesine tepki gösterdi. Tunus yönetimi, Libya sınırında 186 kilometre uzunluğunda duvar inşasına başlandığını duyurmuştu.

Artstone duvar panelleri Haberi

Artstone duvar panelleri


Bahar aylarına girişle beraber Artstone koleksiyonu, mekânların duvarlarını bahar tonlarına ve dokusuna göre şekillendirmek üzere kolları sıvadı. Artstone taş, tuğla ve beton koleksiyonları, konutlarda, otellerde, restoranlarda ve farklı mekân tipolojilerinde estetik, doğal, özel renk alternatifli, inovatif duvarlar yaratıyor. Doğal taş, beton, tuğla, ahşap, kaya ve grafik karo görünümündeki ürünler, projelerde bu yılın bahar sıcaklığının ambiyansını yaratacak. 


Yeşiller, tropik izler, sessiz renkler ve bronz, yüzeylerde yerini alacak


2017 yılının bahar aylarında “yeşil” en belirgin tonlarıyla yüzeylerde yerlerini alacak. “Bronz” da bütün mekânları ısıtan ve parlatan etkisiyle, hem klasik dekorasyon anlayışında, hem de modern dokunuşlarda projelerde yüzeyler için seçilecek renklerden olacak. 


Bu anlamda Karoart serisinin canlı, ışıltılı, panelleri, yeşil tonlara ve koyu veya açık bronzlara uygun renk ve desenleri sunuyor. Versailles, Epicure, Plafont, Vermont,...