07 / 05 / 2024

Artstone kış koleksiyonu

Artstone kış koleksiyonu

Artstone duvar ve tavan koleksiyonları kışın mekânsal karakteristiğini belirliyor ve konutlarda, otellerde ve restoranlarda sıcaklık ve samimiyet sunuyor.

Altınbaş'tan bir ilk! Besties Koleksiyonu'nda kaçırılmayacak dev fırsat! Altınbaş 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Karakter isimleri gerçek yıldız isimlerinden alınan Besties Koleksiyonu, Altınbaş'ta. Arkadaşlarınıza ve kendinize alabileceğiniz özel tasarımlardan biri olan Besties koleksiyonunda büyük fırsat başladı. İşte Altınbaş Besties koleksiyonu 30 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altınbaş'tan denge koleksiyonu! Tüm denge koleksiyonu takılarda net yüzde 43 indirim! 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş, denge koleksiyonu ürünlerinde büyük indirim kampanyası başlattı. Denge kolye, yüzük, küpe ve bilekliklerde net yüzde 43 indirim fırsatı başladı. İşte Altınbaş 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

Hande Erçel X Atasay kapsül koleksiyonu pırlanta küpe fiyatları ne kadar? İşte 8 eylül 2022 fiyat listesi

Binlerce kadın Atasay Hande Erçel Kapsül fiyat listesini merak ediyor. Küpe almak isteyenler özellikle bu koleksiyondan tercih ediyor. Peki Atasay Hande Erçel Kapsül koleksiyon küpe fiyatları ne kadar? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Büyükçekmece Kara Afrika Müzesi'nin temeli atıldı!

Gazeteci ve yazar Hıfzı Topuz’un 50 yıl süresince Afrika’nın çeşitli bölgelerinden topladığı 450 parça mask ve materyallerden oluşan koleksiyonu, Büyükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kara Afrika Müzesi'nde sergilenecek.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu ile büyük ebatın ihtişamını sunuyor!

Kalebodur’un Elegant Marbles koleksiyonu ile yaşam alanlarında 80x160 cm ebadının ihtişamını hissedeceksiniz. Elegant Marbles koleksiyonu, porselen karoyu, yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyor.

Kış duvarları Artstone koleksiyonundan iç mekanlara girdi!

Artstone duvar ve tavan koleksiyonları kışın mekânsal karakteristiğini belirliyor ve konutlarda, otellerde ve restoranlarda sıcaklık ve samimiyet sunuyor.

Edilcuoghi Palazzi ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, nostaljik dokunuş ve zarif detaylarla hayata geçirdiği ‘Palazzi’ koleksiyonu ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor.

Kale, Icon Mini serisiyle şık ve esnek alternatifler sunuyor!

Yeni banyo mobilya koleksiyonu ‘Icon’ ile banyolarda zarif bir atmosfer yaratan Kale, küçük hacimli alanlar için hayata geçirdiği ‘Icon Mini’ serisiyle, son derece şık ve esnek kullanım alternatifleri sunuyor.

Tureks Stone, Skyline koleksiyonu ile mutfaklara vintage esintisi!

Tureks Stone, beyaz ve gri tonları içeren Skyline koleksiyonu ile ferah ve aydınlık mutfaklar yaratıyor. Beş farklı yüzey işleme tekniği ile üretilen Skyline koleksiyonu, sade ve şık görünümü ile algıyı güçlendiriyor.

Natuzzi İtalia, Fatih Kıral Mobilya öncülüğünde görücüye çıkıyor!

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.

Confetti Miami koleksiyonu şıklığı ve konforu bir arada sunuyor!

Confetti Miami koleksiyonu, ipeksi dokusuyla şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.Miami koleksiyonu, jel tabanı sayesinde yaşanabilecek küçük kazaları önlüyor, anti-bakteriyel yapısıyla banyolarda sağlıklı kullanım alanları oluşturuyor

Bernardo, Osmanlı motiflerini Aşk-ı Osmani ile sofralara taşıdı!

Sofra tasarım uzmanı Bernardo tarafından hayata geçirilen Aşk-ı Osmani Koleksiyonu, esin kaynağını Osmanlı motiflerinden, Osmanlı renklerinden aldı ve geçmişin güzelliği yeni bir yaklaşımla bugüne taşındı.

Artstone kış koleksiyonu Haberi

Artstone kış koleksiyonu

Artstone duvar ve tavan koleksiyonları kışın mekânsal karakteristiğini belirliyor ve konutlarda, otellerde ve restoranlarda sıcaklık ve samimiyet sunuyor. Kar ve soğuğun beraberinde getirdiği karamsarlık ve korunma ihtiyacını iç mekân duvarlarının sıcaklık ve samimiyeti tümden değiştiriyor. Artstone taş, tuğla ve beton koleksiyonları, konutlarda, otellerde, restoranlarda ve farklı mekân tipolojilerinde estetik, doğal, özel renk alternatifli, inovatif duvarlar yaratıyor. Doğal taş, beton, tuğla, ahşap, kaya ve oksit görünümündeki ürünler, projelerde gerçek anlamda kış ambiyansı yaratıyor. 


Taş, Beton ve Tuğlanın Yarattığı Kış Duvarları

Bütün koleksiyonlarda Artstone paneller şömine kaplamaları olarak kullanılarak,  pratik bir şekilde şöminelere istenilen etkiyi veriyor. Taş koleksiyonunda yer alan özel örgü Artstone taş paneller, sert ve sağlam görünümleriyle, sofistike, korunaklı ve sıcak yaşam birimleri oluşturuyor, duvarları heykelleştirerek adeta kişiye özel mekanlar yaratıyorlar....