18 / 05 / 2024

Artvin anjio merkezi

Artvin anjio merkezi

Vekil Kışla'dan biri sağlık diğeri turizm alanında iki müjde daha geldi. Ak Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, ilimizin eksikliklerini giderme noktasında yoğun olarak çalışmasını sürdürüyor.

Artvin Arhavi Gençlik Merkezi yaza tamam!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Artvin Şavşat Kadın Yaşam Merkezi tamamlandı!

Artvin’de hayırsever Ülkü Ulusoy’un yaptırdığı Şavşat Kadın Yaşam Merkezi tamamlandı. Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, yaşam merkezinin açılışının yakın zamanda yapılacağını belirtti.

Artvin Engelsiz Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Artvin Engelsiz Yaşam Kültür ve Sanat Merkezi yarın saat 12.00'de düzenlenecek olan törenle hizmete açılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, resmi açılışa herkesi davet etti.

Yusufeli ilçe merkezi yeni yerleşim alanına taşınıyor!

Yusufeli ilçe merkezi yeni yerleşim alanına taşınıyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Yusufeli Barajı’nın suları altında kalacak Artvin’in Yusufeli ilçesinin taşınması için çalışmaların başladığını açıkladı.

Artvin'e Anjio Merkezi açılıyor!

Vekil Kışla'dan biri sağlık diğeri turizm alanında iki müjde daha geldi. Ak Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, ilimizin eksikliklerini giderme noktasında yoğun olarak çalışmasını sürdürüyor.

Alanbaşı Havza Trafo Merkezi Projesi için Artvin Yusufeli'de kamulaştırma yapılacak!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne ait “154 kV Alanbaşı Havza Trafo Merkezi Projesi” için Artvin Yusufeli'de kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye'nin ilk sokak tipi yaşlılar yaşam merkezi kuruluyor!

Artvin'in Şavşat ilçesinde yapımına Mayıs ayında başlanan Türkiye'nin ilk sokak tipi yaşlılar yaşam merkezi, konuklarına köyünde ve mahallesindeymiş hissi verecek. Proje Osmanlı sokaklarından esinlenerek hazırlanıyor...

Artvin Belediyesi turistik otel, düğün salonu ve AVM yaptıracak!

Artvin Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait 6 bin 286 metrekare arsa üzerine turistik otel, düğün salonu, kapalı otopark ve alışveriş merkezi yaptıracak

Capitol, Dilek Ağacı projesini Artvin'de gerçekleştirecek!

Capitol Alışveriş Merkezi, gelenekselleştirdiği Dilek Ağacı projesi bu yıl Artvin´de 1050 çocuğun dileğini gerçekleştirecek

THY Teknik bölge uçak bakım merkezi oluyor

THY Teknik A.Ş., 600 milyon dolara Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak bakım merkezi kuruyor

Edirne'deki Güreş Eğitim Merkezi'nin maliyeti 5 milyon TL!

Yapımı devam eden Güreş Eğitim Merkezi'nin tamamlanmasıyla Edirne'nin uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmaya başlayacağı belirtildi

Zorlu Center ile İstanbul çekim merkezi olacak!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Zorlu Center ile İstanbul'un çekim merkezi olacağını söyledi

Ataşehir, finans merkezi belgesi taslağında yer almadı

Ataşehir, finans merkezi strateji belgesi taslağında adres olarak gösterilmedi

Artvin anjio merkezi Haberi

Artvin anjio merkezi

Vekil Kışla'dan biri sağlık diğeri turizm alanında iki müjde daha geldi. 

Ak Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, ilimizin eksikliklerini giderme noktasında yoğun olarak çalışmasını sürdürüyor. 


Milletvekili Kışla, Gazeteci Tolga Gül'e verdiği röportajda iki müjdeli haber verdi. Biri sağlık diğeri turizm alanında olan bu müjdeler vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanacak. Vekil Kışla'nın verdiği röportajda açıkladığı müjdenin birincisi Artvin Devlet Hastanesi'ne bir anjio merkezinin kurulacağı, diğeri ise Hatila Milli Parkı'ndaki Sıkıldım Kayası'na cam teras yapılacağına dair idi. 

Ak Parti Milletvekili Kışla, verdiği röportajda sağlık yatırımlarına dikkat çekerken, Artvin'de çok önemli bir eksikliğin giderilmekte olduğunu belirterek Artvin Devlet Hastanesi'ne Anjio merkezinin kurulacağını ve bunun içinde gerekli ihalenin yapıldığını açıkladı. Vekil Kışla, sağlıkla ilgili yaptığı açıklamalarda; Artvin'de bizim en büyük yatırımlarımızdan biri de sağlık alanında gerçekleştirildi....