06 / 07 / 2024

artvin çed projesi

artvin çed projesi

Artvin Cerattepe'de işletilmesi planlanan maden sahası açık işletme projesinin ÇED bilgilendirme toplantısı, vatandaşların protestosu nedeniyle yapılamadı. Bir süre yapılan görüşmelerin ardından toplantının yapılamadığına ilişkin tutanak hazırlandı.

TOKİ Artvin projesi için yeni tarih açıklandı! Yusufeli'ye 106 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin projesi 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

TOKİ Artvin projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 408 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Artvin 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Verilen detaylara göre, tek bir ilçeye tam 408 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Artvin projesi için tarih belli oldu! 408 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Artvin projesi için tarih belli oldu... 408 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Artvin 2023 projesi detayları...

7 soruda TOKİ Artvin Sosyal Konut Projesi 2022! Artvin ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün heyecanla beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını gerçekleştirdi. Peki, TOKİ 2022 Artvin’de kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Artvin Sosyal Konut Projesi detayları...

Sinpaş Kızılbük projesi için verilen ÇED gerekli değildir kararı iptal edildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının iptali istemiyle Muğla Valiliği aleyhine oluşturulan davada, Muğla 3. idare Mahkemesi tarafınca "ÇED Gerekli Değildir" kararının iptali sonucu verildi.

Emlak Konut GYO Tozkoparan projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tozkoparan projesi için ÇED süreci başladı. Proje 104 milyon 637 bin 39 TL'ye mal olacak.

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi 250 milyon TL'ye mal olacak. Proje için ÇED süreci başladı.

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

Artvin Dereiçi'nde evleri yananlar için inşa edilecek konutların projesi hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Artvin'in Yusufeli ilçesi Dereiçi köyünde hayata geçireceği konutların projesi hazırlandı.

Emlak Konut GYO Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Ankara Beypazarı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı Ayvaşık projesi için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı.

artvin çed projesi Haberi

artvin çed projesi

Artvin Cerattepe'de işletilmesi planlanan maden sahası açık işletme projesinin ÇED bilgilendirme toplantısını vatandaşlar protesto etti.


Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü öncülüğünde maden şirketi yetkilerince Artvin Çoruh Üniversitesi Ali Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde yapılması planlanan ÇED toplantısına katılan vatandaşlar, tepki amacıyla pankart açtı. Sloganlar atan gruptakiler, açılış konuşmalarının yapılmasına izin vermedi.


Kürsüye çıkarak basın açıklaması yapan Yeşil Artvin Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bedrettin Kalın, yetkililerin konuşmasına izin vermeyeceklerini belirterek, "Böyle bir toplantının ne bu toplantıyı yapanlara ne buraya toplananlara ne Artvin halkına ne Türk halkına bir faydası olmamıştır, yoktur. Bu projenin Artvin için bir yıkım, talan, yok etme, öldürme projesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunlardan öğreneceğimiz hiçbir şey yoktur" dedi.


Bilgilendirme toplantısı güvenlik nedeniyle yapılamazken toplantıya katılan yetkililer emniyet güçleri eşliğinde salonu...