18 / 05 / 2024

Artvin çöp

Artvin çöp

Artvin Belediyesi, Başbakan Erdoğan'ın da kentte yaptığı mitingde dikkati çektiği çöp sorununun çözümü için çalışma yürütüyor. Çöp depolama alanı 1,5 milyon lira harcanarak yeşil alana dönüştürülecek.

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 62’si tamamlandı!

Türkiye'nin deniz dolgusuna yapılan 2'nci havalimanı Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 62’si tamamlandı. Projenin 29 Ekim 2020'ye kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor...

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 52’si tamamlandı!

Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2'nci havalimanı Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 52’si tamamlandı. Projenin kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Artvin Arhavi'deki ağaç evlere talepler arttı!

Artvin'in Arhavi ilçesinde inşaat mühendisi Osman Kaba, ıhlamur ağaçlarının gövdesine yerden 10 metre yükseklikte, 30 metrekarelik ev inşa etti. Çelik halat üzerine kurulan asma köprü ile çıkılıp inilen ev dikkatleri üzerine çekiyor.

Artvin Arhavi'de OSB kurulacak mı?

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesine organize sanayi bölgesi yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.

Artvin Cerattepe'de şantiyeyi gezmeye izin çıkmadı!

Artvin Cerattepe mevkiinde şantiye kuran maden şirketinin çalışma yapıp yapmadığını görmek için bölgeye gitmek isteyen 7 kişilik heyete Artvin Valiliği'nden izin çıkmadı.

Artvin'in içme suyu sorunu çözülecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Artvin İçme Suyu Projesi ile yılda yaklaşık 7,9 milyon metreküp temiz suyu Artvinlilerin hizmetine sunacağız" ifadesini kullandı.

Artvin Devlet Hastanesi restore edildi!

2014 yılında ihalesi tamamlanıp 550 gün ihale süresi ile başlanılan Artvin Devlet Hastanesi Ana Bina tadilat ve restorasyon projesi planlı ve programlı olarak sürdürülüp başarılı bir şekilde sonlara doğru yaklaştı.

Artvin Yusufeli Barajı 270 metre yüksekliğe sahip olacak!

Artvin’de inşa edilen Yusufeli Barajı tamamlandığında yüksekliği 270 metre olacak. Baraj, yüksekliğiyle Türkiye’nin en uzun gökdelenlerini bile geride bırakacak.Yusufeli Barajı’nda gövde yapımı için 2,9 milyon metreküp beton kullanılacak.

Artvin'de çöp sorunu çözülüyor!

Artvin Belediyesi, Başbakan Erdoğan'ın da kentte yaptığı mitingde dikkati çektiği çöp sorununun çözümü için çalışma yürütüyor. Çöp depolama alanı 1,5 milyon lira harcanarak yeşil alana dönüştürülecek.

Eyner Enerji Artvin'de sondaj yolu açtı!

Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı Kamilet Vadisi'nde hidroelektrik santral (HES) yapmak isteyen Eyner Enerji Üretim Şirketi, Artvin İl Özel İdaresi'nin, 'imar planı onaylanıp kesinleşmeden faaliyet yapılamaz' uyarısına rağmen sondaj yolu açtı...

Rize ve Artvin'deki HES santralleri kararları iptal edildi!

Rize İdare Mahkemesi, Rize ve Artvin’de yapımı planlanan üç hidroelektrik santralinden (HES) ikisi hakkında "ÇED (Çevresel Etki Değerlendirmesi) olumlu", biri hakkında da "ÇED gerekli değildir&qu

Capitol, Dilek Ağacı projesini Artvin'de gerçekleştirecek!

Capitol Alışveriş Merkezi, gelenekselleştirdiği Dilek Ağacı projesi bu yıl Artvin´de 1050 çocuğun dileğini gerçekleştirecek

Vakıflar Eyüp´te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, 927 metrekare arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak

Artvin çöp Haberi

Artvin çöp

Artvin Belediyesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde kentte partisince organize edilen mitingdeki konuşması sırasında dikkati çektiği kentin çöp sorununun çözümü için çalışma yürütüyor.


Kentin girişindeki İskebe Mahallesi'nin alt kısmında bulunan, çevre ve görüntü kirliliğine yol açan vahşi çöp depolama alanı 1,5 milyon lira harcanarak yeşil alana dönüştürülecek. Kentte çöplerin temmuzdan itibaren Erzurum'un bir ilçesindeki vahşi depolama alanına aktarılması amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor.


Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Artvin'in kuruluşundan itibaren yaklaşık 93 yıldır çöplerin İskebe Mahallesi'nin alt kısmındaki alana döküldüğünü söyledi.


Yeşil Artvin'i ziyarete gelenlerin ilk olarak vahşi depolama alanı ile karşılaştıklarını belirten Kocatepe, "Artvin'e gelen herkes ilk olarak çöp dökme alanını görüyor. Çöpler içten içe yandığı için sürekli bu bölgede duman...