29 / 04 / 2024

artvin erzurum yolu rekreasyon alanı ne zaman açılacak

artvin erzurum yolu rekreasyon alanı ne zaman açılacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11 Aralık 2013 tarihinde 113 dev tesisi hizmete açacak. Toplam maliyeti 3 milyar 250 milyon lira olan 113 tesisin açılışı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle yapılacak....

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatları tamamlandı!

Açılışı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı'nda incelemeler gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Havalimanımızın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatlarını tamamladık. Nisan ayının başından itibaren de deneme uçuşları başladı." şeklinde konuştu.

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

Artvin Kemalpaşa'da tünel üzerindeki arsada tarım yapılıyor!

Artvin’in Kemalpaşa içesinde uluslararası kara yolu güzergahında bulunan tünelin üzerinde bulunan tarla görenleri şaşırttı. 

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Artvin-Erzurum hattına demiryolu yapılması talebi TBMM'de!

Artvin-Erzurum hattına demiryolu yapılması talebine ve bölgedeki ulaşım sorunları meclis gündeminde konu oldu..

Tarihi Erzurum evleri restore ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi Erzurum Evleri’ni restore ediyor. Kültür Yolu Projesi kapsamında 22 parselde yer alan 17 tarihi evin mimari dokusu korunarak taş binalar yenileniyor. 

Mehmet Sekmen Erzurum'daki dönüşümü anlattı!

Kültür Yolu Projesi ile şehrin tarihi dokusunu koruyan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'un dönüşüm projelerini anlattı. 

Erzurum Çat Yolu Yıldızkent'e bağlanıyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yeni bağlantı yoluyla TOKİ mevkisini Yıldızkent’e bağlayacak

Erzurum'da dev projeler hayata geçecek!

Çalık Holding'in CEO'su Abiş Hopikoğlu, Dr. Dündar Özbaylar ile birlikte yeni bir Erzurum için yol haritası çizdi. Erzurum'a Hava Alanı yolu üzerinde 2 bin 500 dönümlük serbest bölgenin kurulacağı belirtildi.

Erzurum Şehzade Sokağı Tortum Yolu'na bağlanıyor!

Erzurum'daki Şehzade Sokağı’nı Tortum Yolu’na bağlayacak olan yeni bağlantı yolu, 1985 metre uzunlukta, 35 metre genişliğinde yapılıyor.

Artvin Yeni Giriş Yolu'nda son dokunuşlar!

Artvin Belediyesi vizyon projelerinden biri olan Artvin şehir merkezine yeni giriş yolu yükselerek bağlantı yoluna çıkması için son beton kalıpları konuluyor.

Erzurum Mahrukatçılar Sitesi taşınıyor!

Mahrukatçılar Sitesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği projeyle Kuzey Çevre Yolu’na taşınacak.

artvin erzurum yolu rekreasyon alanı ne zaman açılacak Haberi

artvin erzurum yolu rekreasyon alanı ne zaman açılacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11 Aralık 2013 tarihinde 113 dev tesisi hizmete açacak.


Toplam maliyeti 3 milyar 250 milyon lira olan 113 tesisin açılışı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle yapılacak.


Alınan bilgiye göre, 2010'da 110, 2011'de 111, 2012'de 112 tesisin açılışını gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakanlığı, bu yıl da 113 tesisi hizmete sunacak.


Bakanlık tarafından tamamlanan ve 11 Aralık 2013'te saat 13.30'da, Ankara Arena'da düzenlenecek törenle açılışı yapılacak 113 tesisin arasında, 36 baraj, 6 içme suyu temin tesisi, 2 atık su arıtma tesisi, 26 sulama tesisi, 22 taşkın koruma tesisi, 10 ulaşım tesisi, 2 diğer maksatlı DSİ tesisi, Afyonkarahisar Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi, Sakarya Fidanlık Borsası, yangın önleme tesisleri, yangın havuzları ve göletleri, şehir ormanları, mesire yerleri, Manisa...