02 / 05 / 2024

Artvin hastane yol çalışmaları

Artvin hastane yol çalışmaları

Artvin Belediyesi tarafından yapılan imar planı kapsamında, AVM inşaatı ile hastane arasında ki yol genişleme çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Alternatif yol çalışmalarının 2015 yılı ortalarında tamamlanacağı düşünülüyor.

İstanbul'da kritik görüşme! 'Faiz politikası yatırım için uygun değil'

Türkiye'de hastane, yol ve bir takım çevre projelerine destek sağlayan Avrupa Yatırım Bankası'nın Başkanı, İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve MB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşerek ekonomi politikasıyla ilgili endişelerini aktardığını açıkladı

Yeşil yol projesinde son durum!

Turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlaması hedeflenen Yeşil Yol Projesi kapsamında Samsun'dan Artvin'e kadar bin kilometre yolda iyileştirilme yapıldı.Çalışmanın tamamlanmasıyla bir çok şehre ziyaret gerçekleşecek...

Artvin Arhavi'de yüksek kat tepkisi!

Artvin'in Arhavi ilçesinde Danıştay tarafından iptal edilen yüksek katlı binalara izin veren 'İmar Planı' yeniden hazırlandı. 7 kata kadar bina yapımı izni tepkilere yol açtı.

Yusufeli Demirkent köyünün yol ihtiyacı mecliste!

Yusufeli ilçesi Demirkent köyünün yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Artvin Arhavi'deki yol sorunu TBMM'de!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı bir köyün yol sorununu TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mega projeler dünyanın radarında!

Yabancı yatırımcılar Türkiye’nin köprü, liman, hastane, yol ve havalimanı projelerinde Kamu - Özel Ortaklığı konusundaki tecrübesinden faydalanmak için İstanbul’a akın ediyor.

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Artvin Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste!

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Artvin Ortaköy'ün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Merkez'de bulunan Ortaköy'ün yol sorununa ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a yönelik soru önergesi hazırladı..

Artvin Tepedüzü Köyü'nün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Ardanuç ilçesine bağlı Tepedüzü Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Arhavi'de betonlanmamış yol kalmayacak!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yol betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemiz Aşağı Hacılar Mahallesi’nde devam eden yol betonlama çalışmalarında sona gelindi. Başkan Hekimoğlu çalışmaları bizzat yerinden takip ediyor.

Artvin Arhavi'deki Küçükköy köyünün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı bir köyün sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Artvin hastane yol çalışmaları Haberi

Artvin hastane yol çalışmaları

Yol genişleme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Kocatepe, çalışmalar dolayısıyla halkımıza vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileyerek çalışmaların ne aşamada olduğu konusunda bilgi verdi. 


Kocatepe," Aralık ayı başında başlatılan 900 metrelik yol genişleme çalışmasının 450 metresi Artvin Belediyesinin kendi imkânlarıyla yapılan kısım gece gündüz vardiya sistemi ile biran önce bitirilmesi için çalışılıyor. 10 metre genişlikte olacak yolun üst kısmına yüksek taş duvar inşa edilerek olası bir çökmenin de önüne geçilmiş oluyor" diye konuştu. 


Alternatif yol çalışınaları zaman zaman şehir içi ulaşımı olumsuz etkilese de bu çalışmalar tamamlandığı ve yol genişlediği zaman trafiğin rahatlaması bekleniyor. Şehir içi trafiği yüzde 20 civarlarında rahatlatması hedeflenen alternatif yol çalışmalarının 2015 yılı ortalarında tamanalanacağı düşünülüyor. 


Alkan...