29 / 04 / 2024

Artvin Hopa Devlet Hastanesi taşınma

Artvin Hopa Devlet Hastanesi taşınma

İyileştirme ve düzeltme işlemleri tamamlanan Artvin Hopa Devlet Hastanesi'nin hizmet vermeye hazır hale geldi. Hastane yeni binasına taşınacak.

Artvin Hopa Devlet Hastanesi taşınıyor!

2012 yılında başlanan yeni Artvin Hopa Devlet Hastanesi binasının 2015 Eylül ayında taşınması kararı alınmıştı. Hopa Belediyesinin destekleri ile hastane önüne asfaltlama çalışmaları yapılmaya başlandı.

Hopa'ya yeni stadyum yapılması önerisi mecliste!

Artvin'in Hopa ilçesine yeni bir stadyum yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2018'de inşa edilen Devlet okulları meclis gündeminde!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, 2018 yılında inşa edilen Devlet okul sayısını illi Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a sordu..

Artvin Cankurtaran Tüneli yıl sonunda açılacak!

Artvin'in Hopa ve Borçka ilçeleri arasına inşa edilen Cankurtaran Tüneli, Türkiye'nin en uzun ikinci çift tüplü tüneli olacak. Tüneli yıl sonunda açılacak.

Artvin-Hopa Cankurtaran Tüneli ne zaman açılacak?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, yazılı önergesi ile Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik'e Artvin-Hopa Cankurtaran Tüneli'nin açılış tarihini sordu..

Artvin İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Artvin Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Artvin’in içme suyu projesi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?

Serbest Bölgelerin kuruluş amaçlarına Artvin'in Hopa ilçesinin uygun olduğunu düşünen CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, "Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?" diye sordu..

Cankurtaran Tünelinin inşaat sorunu TBMM gündeminde!

Artvin Hopa Dağı (Cankurtaran) tünelinin taahhüt edilen süre zarfında tamamlanamaması ve inşaatta yaşanan aksaklıklar için Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi..

2017'de kaç devlet okulu inşa edilecek?

2017 yılında açılması planlanan devlet okullarına ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a yönelik soru önergesi hazırladı..

Devlet yurtları ile el konulan özel yurtlar meclis gündeminde!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, devlet yurtlarının kapasitelerine ve el konulan özel yurtların akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hopa'da istinat duvarı çöktü: 1 kişi öldü!

Artvin'in Hopa ilçesinde, istinat duvarı yapımı sırasında meydana gelen çökme sonucu bir işçi hayatını kaybetti.

Artvin-Hopa Cankurtaran Tüneli TBMM gündeminde!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin-Hopa Cankurtaran Tüneli'nin yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Artvin Hopa'nın ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Hopa ilçesine bağlı bir köyün sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Artvin Kapisre Deresi ıslah ediliyor!

Devlet Su İşleri tarafından Artvin'deki Kapisre deresi üzerinde olası su taşkınlarını önlemek amacıyla dere ıslah çalışmaları başlatıldı.

Artvin Hopa Devlet Hastanesi taşınma Haberi

Artvin Hopa Devlet Hastanesi taşınma

Artvin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Birliği tarafından yapılan açıklamada yeni hastane binasının iyileştirme ve düzeltme işlemlerinin tamamlanarak hizmet vermeye hazır hale geldiği ifade edildi. Mevcut hastane binasının yapısal ve mekan olarak hizmetleri tam karşılayamadığı için yapımına 2012 yılında başlanan yeni Hopa Devlet Hastanesi binasının 2015 Eylül ayında taşınması kararı alındığını hatırlatan Artvin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Birliği tarafından yapılan açıklamada; "24 Ağustos 2015 tarihinde Hopa'da yaşanan sel felaketinden dolayı hastane bodrum katının ve birçok yeni cihazın sular altında kalması sebebiyle taşınma iptal olmuş ve halen aktif olarak eski binada hizmet verilmektedir. İyileştirme ve düzeltme işlemleri yapılarak "Sağlık hizmetlerinin devamı esastır "ilkesi ile yeni binada uygun koşullar sağlanmakta olup, geçici kabul işlemleri TOKİ ve Sağlık Bakanlığımızca gerçekleştirilmiştir. Doğal...