29 / 04 / 2024

Artvin projesi tanıtıldı

Artvin projesi tanıtıldı

Artvin'de, Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve Alışveriş Merkezi (AVM) Projesi tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı Arhavi Ticaret Odası toplantı salonunda Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu başkanlığında gerçekleşti.

iPhone 14 serisi tanıtıldı! iPhone 14 serisinin fiyatı şoke edecek! En pahalısı olacak! 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Uzun zamandır beklenen iPhone 14 serisi tanıtıldı! Görenler gözlerine inanamadı! Yepyeni özelliklerle karşımıza çıkan iPhone 14 serisinin fiyatları aklınızı başınızdan alacak! Peki, yeni iPhone 14 serisinin fiyatları ne kadar? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Rekor kıran canavar Hennessey Venom F5 Roadster niyahet tanıtıldı! Fiyatını duyanlar ise şoke oldu!

Gelişmiş özellikleri, tasarımı ve fiyatı ile tüm dünyada otomobil tutkunları tarafından merakla beklenen Hennessey Venom F5 Roadster nihayet tanıtıldı.

2023 Peugeot 408 tanıtıldı! Peugeot 408 fiyatları ne kadar? İşte Peugeot 408 özellikleri

Peugeot yeni modeli 408 tanıtıldı. Dünyaca ünlü otomobil markası Peugeot yeni tasarımıyla görücüye çıktı. İşte Peugeot 408 dair her şey!

2022 Mazda CX-60 SUV tanıtıldı! Avrupa'da satış fiyatı 47,390 Euro!

Mazda, Avrupa'daki SUV ürün gamını genişletmeye devam ediyor. 2022 Mazda CX-60 Avrupa, Japonya ve Avustralya pazarları için tanıtıldı ve Avrupa'da satışa çıkmış durumda. Avrupa'da 47,390 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan aracın tüm özelliklerine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz..

Yeni Renault Austral tanıtıldı! İşte Renault’un yeni SUV aracının özellikleri

Uzun süredir sır gibi saklanan yeni SUV Renault Austral, yapılan lansmanın ardından tanıtıldı. Fransız otomobil devinin uzun süredir gizlediği SUV modeli Austral’ın deneme sürüşlerinde bile farklı kamuflajlar uygulanmıştı.  

Gölbaşı Balköy projesi tanıtıldı!

Ankara Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Kırsalda Ekonomik Faaliyetlerin Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında finansmanı sağlanan Gölbaşı Kaymakamlığı'nca Balköy projesi tanıtıldı.

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesi tanıtıldı!

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesinin tanıtım programı düzenlendi. Programa, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Darülaceze İdari Meclisi Üyesi Bilal Erdoğan katıldı.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Gayrimenkul Kıymetler Borsası yabancılara tanıtıldı!

MÜSİAD tarafından, Türkiye'deki gayrimenkullerin alım-satım ve kiralama gibi işlemlerinin 7/24 elektronik ortamdan yapılabilmesi amacıyla hayata geçirilen Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ, 17. MÜSİAD EXPO kapsamında yabancı konuklara tanıtıldı...

Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri projesi tanıtıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın sanayi sitelerini şehir dışına taşıma projesi kapsamında başvurusu gerçekleştirilen ve kabul edilen ilk proje olma özelliği taşıyan ’Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri’nin projesinin tanıtımı gerçekleştirdi. 

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Artvin projesi tanıtıldı Haberi

Artvin projesi tanıtıldı

Artvin'de, Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve Alışveriş Merkezi (AVM) Projesi tanıtım toplantısı yapıldı. Arhavi Ticaret Odası toplantı salonunda Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu başkanlığında gerçekleştirilen tanıtım programına kamu kurumlarının daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, meslek odaları başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları, mimarlar, inşaat mühendisleri, muhtarlar, esnaflar ve basın kuruluşları temsilcileri katıldı. Başkan Hekimoğlu, amaçlarının herkesin kazanacağı, her türlü faydanın ortaya çıkarılması ve kimsenin mağduriyetinin söz konusu olmayacağı bir proje olduğunu dile getirdi. Projeyi, şehrin kentsel dönüşümü adına bir başlangıç olarak kabul ediyoruz diye konuşan Hekimoğlu, "2016 yılı sonu itibariyle projeyi hayata geçireceğiz" dedi. Yaklaşık maliyetinin 9,510 milyon TL civarında olacağı tahmin edilen projenin eksi kodlarda otopark bölümünden sonra zeminle beraber toplam 7 kat tan oluşacağı...