04 / 05 / 2024

Rekor kıran canavar Hennessey Venom F5 Roadster niyahet tanıtıldı! Fiyatını duyanlar ise şoke oldu!

Rekor kıran canavar Hennessey Venom F5 Roadster niyahet tanıtıldı! Fiyatını duyanlar ise şoke oldu!

Gelişmiş özellikleri, tasarımı ve fiyatı ile tüm dünyada otomobil tutkunları tarafından merakla beklenen Hennessey Venom F5 Roadster nihayet tanıtıldı.



Hennessey, ilk olarak 2019 yılında görsellerini paylaştığı ve tasarımı ile tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başaran Venom F5 Roadster modelini nihayet tanıttı. Kaputun altında bir canavar saklayan bu spor otomobilin üreticileri, aracın kendi alanında en iyisi olduğunu iddia ediliyor.. İşte Hennessey Venom F5 Roadster'ın özellikleri ve ilk satış fiyatı…

Hennessey Venom F5 Roadster özellikleri ve fiyatı!

Hennessey Venom F5 Roadster, özellikleri ile sektörde fark yaratacağa benziyor. Araçta,  tam 1817 beygir gücünde ve 1617 Nm torka sahip 6.6 litre hacminde bir V8 motoru yer alıyor. Şanzımanda  ise 7 ileri çift kavramalı bir sistem yer alıyor.

483 km/s hıza çıkabilecek!

Hennessey,  Venom F5 Roadster modelinin Venom GT Spyder’ı geride bırakarak 483 km/s hıza ulaştığını iddia ediyor. Bu söylem spor otomobili tutuklarını şimdiden oldukça heyecanlandırmış gibi gözüküyor. Üstelik otomobil bu hıza  üstü açık haldeyken erişebiliyor.

 


Geri Dön