28 / 04 / 2024

Kınaş Topkapı yabancı yatırımcıya tanıtıldı!

Kınaş Topkapı yabancı yatırımcıya tanıtıldı!

Yapı Endüstrisi A.Ş. İstanbul'un tam kalbinde tarihi yarımadayı çevreleyen surlara komşu ve İstanbul'un en önemli ana arteri E5 karayolu yanı başında yükselecek Kınaş Topkapı projesi yabancı yatırımcıya tanıtıldı..



Yapı Endüstrisi A.Ş. İstanbul'un tam kalbinde tarihi yarımadayı çevreleyen surlara komşu ve İstanbul'un en önemli ana arteri E5 karayolu yanı başında 15.000 m2 arsa üzerinde yükselecek Rezidans, ofis ve mağazalardan oluşan karma projesi Kınaş Topkapı'yı lansman öncesinde ilk defa; Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER); Cityscape'in bilgi ortaklığı ile sektöre yeni bir ivme kazandırmak için Çırağan Palace Kempinski'de düzenlediği" Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması" organizasyonunda Katar, Kuveyt, Dubai, Suudi Arabistan gibi körfez ülkelerinden gelen 50'yi aşkın yabancı yatırımcıya tanıttı. İstanbul'un can damarı E5 karayolu üzerinde, 15.000 m2 arsa üzerine toplamda 77.000 m2 inşaat alanı olan projenin Residence bloklarında 11 farklı tipte 68 m2 den 197 m2 ye kadar 1 + 1,2+1,3 + 1 daireler bulunmaktadır. Blokların altında toplamda 48 adet ofis ve zemin katlar da ise 48 adet mağaza, 5 katlı otopark bulunmaktadır. Kınaş Topkapı yatırım değeri yüksek toplamda 450 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Kınaş Yapı End. A.Ş. Yüksek kalite ve lüksün harmanlanacağı projede, lansman öncesi rekabetçi fiyatlar sunmayı vaat ediyor. Kınaş Yapı End. AŞ, Kayseri, İstanbul ve Nairobi (Kenya) 'da toplam 1.500.000 m2 proje geliştirmiş ve üretmiştir. Yatırımlarına son dönemde özellikle yurtdışı ve İstanbul da hız veren Kınaş Yapı End. AŞ. 30 yıldır inşaat sektöründe 1 5.000 aileyi ev sahibi yapmanın gururunu 201 4 yılı Kayseri İnşaat Sektörü Vergi Rekortmeni olarak pekiştirmiştir. Geliştirdiği projelerle bulunduğu bölgeye değer katmak adına mimarlık sanatını ve en güncel mühendislik tekniklerini kullanırken, doğa ile uyumlu "Yeşil Yapılar" üretmeye özen göstermektedir. 




Kayseri Olay





Haber Kayseri Hakimiyet 2000 Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Kınaş Yapı Endüstrisi AŞ. İstanbul'un tam kalbinde tarihi yarımadayı çevreleyen surlara komşu ve İstanbul'un en önemli ana arteri E5 karayolu yanı başında 15.000 m2 arsa üzerinde yükselecek Rezidans, ofis ve mağazalardan oluşan karma projesi Kınaş Topkapı'yı lansman öncesinde ilk defa; Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER); Cityscape'in bilgi ortaklığı ile sektöre yeni bir ivme kazandırmak için Çırağan Palace Kempinski'de düzenlediği" Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması" organizasyonunda Katar, Kuveyt, Dubai, Suudi Arabistan gibi körfez ülkelerinden gelen 50'yi aşkın yabancı yatırımcıya tanıttı. İstanbul'un can damarı E5 karayolu üzerinde, 15.000 m2 arsa üzerine toplamda 77.000 m2 inşaat alanı olan projenin Residence bloklarında 11 farklı tipte 68 m2 den 197 m2 ye kadar 1 + 1,2+1,3+1 daireler bulunmaktadır. Blokların altında toplamda 48 adet ofis ve zemin katlar da ise 48 adet mağaza, 5 katlı otopark bulunmaktadır. Kınaş Topkapı yatırım değeri yüksek toplamda 450 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Kınaş Yapı End. AŞ. Yüksek kalite ve lüksün harmanlanacağı projede, lansman öncesi rekabetçi fiyatlar sunmayı vaat ediyor. Kınaş Yapı End. AŞ, Kayseri, İstanbul ve Nairobi (Kenya) 'da toplam 1.500.000 m2 proje geliştirmiş ve üretmiştir. Yatırımlarına son dönemde özellikle yurtdışı ve İstanbul da hız veren Kınaş Yapı End. AŞ. 30 yıldır inşaat sektöründe 15.000 aileyi ev sahibi yapmanın gururunu 2014 yılı Kayseri İnşaat Sektörü Vergi Rekortmeni olarak pekiştirmiştir. Geliştirdiği projelerle bulunduğu bölgeye değer katmak adına mimarlık sanatını ve en güncel mühendislik tekniklerini kullanırken, doğa ile uyumlu "Yeşil Yapılar" üretmeye özen göstermektedir. 



Kayseri Hakimiyet 2000


Geri Dön