27 / 08 / 2024

Rekor üstüne rekor kıran altın için İslam Memiş'ten ters köşe! Altın almak isteyenler dikkat! Düşüşü bekleyin!

Rekor üstüne rekor kıran altın için İslam Memiş'ten ters köşe! Altın almak isteyenler dikkat! Düşüşü bekleyin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son zamanlarsa rekor üstüne rekor kıran altın için yatırımcıları ters köşe edecek açıklama geldi. Peki altın fiyatları ne kadar olacak? Altın alalım mı, bekleyelim mi?



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının yönü  ile ilgili değerlendirmelerde buldu ve altın almak isteyenlere ''düşüşü beklerdim'' diye uyardı.

ONS TARAFINDA DÜŞÜŞ BEKLİYORUM

İslam Memiş, ons altın tarafında düşüş beklediğini açıkladı. Memiş altının geleceği seviyeleri şöyle açıkladı: '' Yukarıda 2530 dolar direnci, aşağıda 2 bin 470 dolar destek seviyesi var. 2 bin 470, hatta 2 bin 468 teknik destek var. Bu seviyeyi görmeden giriş yapmazdım, sakince beklerdim. Elimde euro varsa ons altındaki düşüşü bekler ve altın ya da gümüş yapardım.'' dedi. 

Rekor üstüne rekor kıran altın için İslam Memiş ten ters köşe! Altın almak isteyenler dikkat! Düşüşü bekleyin!

BANAKALARARASI MAKAS DÜZELDİ

İslam Memiş bankalardan altın almak isteyenler için makasın düzeldiğini esnaf gibi alış satış yaptığını açıkladı. Memiş ''Gram altın serbest piyasalarda 2 bin 800-2 bin 810 lira fiziki tarafta. 2 bin 800 üzerinden İAR Platformu'ndan da bozabiliyorsunuz. Bu uygulamayı kaçırmayın.

Bankaların makas aralığı ile ilgili bir problem yok artık. Çünkü artık alternatif var. 70-100 lira makas aralığı tercih olacak artık. Esnaf kaçtan alım satım yapıyorsa bu platform da böyle.'' diyerek yatırımcıları bilgilendirdi. 

ALTINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

27 Ağustos son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bu kapsamda Kapalıçarşı altın fiyatlarını merakla araştırıyor. 'Kapalıçarşı'da gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatları kaç lira? Yarım ve tam altın ne kadar oldu?'' soruları arama motorlarında aratılıyor. Bugün Ons altın fiyatı  2 bin 509 dolar olurken grama altın fiyatı bugün 2 bin 815 lira oldu. Çeyrek altın fiyatı ise 4 bin 591 lira, yarım altın fiyatı 9 bin 175 lira, tam altın ise 18 bin 294 liradan satılıyor.

Cumhuriyet altını ne kadar? Kapalıçarşı ata altın fiyatları kaç lira? Harem altın fiyatları son dakika!

Ekonomist Mert Başaran’dan altın çıkışı: Altının yüzde 45 kaybettirdiğini kaç kişi biliyor?

Çeyrek, gram, yarım, tam , Ata altın fiyatları ne kadar? 26 Ağustos 2024 altın fiyatları 

Geri Dön