18 / 05 / 2024

Hennessey Venom F5 Roadster

Hennessey Venom F5 Roadster

Gelişmiş özellikleri, tasarımı ve fiyatı ile tüm dünyada otomobil tutkunları tarafından merakla beklenen Hennessey Venom F5 Roadster nihayet tanıtıldı.

POCO F5 ve F5 Pro'nun Türkiye satış fiyatı ortaya çıktı!

POCO, Türkiye'de satışa çıkardığı POCO F5 serisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Hem orta segment hem de amiral gemisi özellikleriyle donatılan modeller, fiyat performans açısından da oldukça ilgi çekiyor. İşte POCO F5 ve F5 Pro'nun Türkiye'deki satış fiyatları...

Bütçe dostu POCO F5 5G’nin özellikleri ortaya çıktı! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

POCO F5, FCC veri tabanında 23049PCD8G model numarasıyla göründü. Böylece telefonun temel özellikleri ortaya çıkmış oluyor.

Rekor kıran canavar Hennessey Venom F5 Roadster niyahet tanıtıldı! Fiyatını duyanlar ise şoke oldu!

Gelişmiş özellikleri, tasarımı ve fiyatı ile tüm dünyada otomobil tutkunları tarafından merakla beklenen Hennessey Venom F5 Roadster nihayet tanıtıldı.

Venom Bilişim Plastik İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venom Bilişim Plastik İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli Nazire Nazan Kaya tarafından kuruldu.

F5 Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

F5 Yapı Mimarlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Dilan Ekin ve Gökhan Tatar ortaklığında kuruldu.

Hennessey Venom F5 Roadster Haberi

Hennessey Venom F5 Roadster

Hennessey, ilk olarak 2019 yılında görsellerini paylaştığı ve tasarımı ile tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başaran Venom F5 Roadster modelini nihayet tanıttı. Kaputun altında bir canavar saklayan bu spor otomobilin üreticileri, aracın kendi alanında en iyisi olduğunu iddia ediliyor.. İşte Hennessey Venom F5 Roadster'ın özellikleri ve ilk satış fiyatı…

Hennessey Venom F5 Roadster özellikleri ve fiyatı!

Hennessey Venom F5 Roadster, özellikleri ile sektörde fark yaratacağa benziyor. Araçta,  tam 1817 beygir gücünde ve 1617 Nm torka sahip 6.6 litre hacminde bir V8 motoru yer alıyor. Şanzımanda  ise 7 ileri çift kavramalı bir sistem yer alıyor.

483 km/s hıza çıkabilecek!

Hennessey,  Venom F5 Roadster modelinin Venom GT Spyder’ı geride bırakarak 483 km/s hıza ulaştığını iddia ediyor. Bu söylem spor otomobili tutuklarını şimdiden oldukça heyecanlandırmış gibi gözüküyor....