22 / 05 / 2024

artvin toki devlet hastanesi inşaat yapım işi

artvin toki devlet hastanesi inşaat yapım işi

Artvin İli Borçka İlçesi 50 Yataklı Hastane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Devlet Bahçeli'den Suriyeliler'e TOKİ'den konut verilmesine tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Madem Suriyelilere verilecek TOKİ konutları var idiyse, bu milletin asil evlatlarından bu zamana kadar niçin esirgenmiştir?" dedi.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

Artvin Hopa Devlet Hastanesi yeni binasına taşınıyor!

İyileştirme ve düzeltme işlemleri tamamlanan Artvin Hopa Devlet Hastanesi'nin hizmet vermeye hazır hale geldi. Hastane yeni binasına taşınacak.

Artvin Hopa Devlet Hastanesi taşınıyor!

2012 yılında başlanan yeni Artvin Hopa Devlet Hastanesi binasının 2015 Eylül ayında taşınması kararı alınmıştı. Hopa Belediyesinin destekleri ile hastane önüne asfaltlama çalışmaları yapılmaya başlandı.

TOKİ Konya Emirgazi 10 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili Emirgazi ilçesi 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Emet Devlet Hastanesi'nin ihalesi 30 Mayıs'ta!

AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Yağcıklı, yapımı devam ederken yüklenici firmanın işi bırakması ile yarıda kalan 60 yataklı Emet Devlet Hastanesi binasının kalan bölümü için 30 Mayıs günü ihale yapılacağını bildirdi.

TOKİ Konya Emirgazi Devlet Hastanesi inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili, Emirgazi ilçesi 10 yataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Seydişehir Devlet Hastanesi ilave inşaat ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi başkanlığı (TOKİ) tarafından Seydişehir’de yapımına devam eden 75 yataklı yeni devlet hastanesinin altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ihalesi yapıldı.

Artvin Murgul devlet hastanesi için çalışmalar başladı!

Murgul'da Kent Meydanı Projesi kapsamında inşaatlar yükseliyor. Murgul Ortaokulu'nun kaba inşaatının bitmesinin ardından yeni devlet hastanesinin temel açma çalışmaları başladı.

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı devlet hastanesi, altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaat ikmal işi yapım işi ihalesi bugün açık ihale usulü ile saat 14.30'da yapılacak.

Artvin Borçka Devlet Hastanesi yeniden inşa edilecek!

Artvin Borçka Devlet Hastanesinin, hasta koşullarına ayak uydurmak için Arvin ve ilçelerinde bir bir yeni hastaneler inşa edilirken, İhalesi yapıldığı halde bir türlü başlanamayan Borçka yeni hastane inşaatında müjdeli haberler.

TOKİ Artvin Borçka 50 yataklı hastane inşaatı ihalesi 29 Şubat'ta!

TOKİ Artvin Borçka 50 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 29 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Kastamonu'da 400 yataklı devlet hastanesi inşaatına devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu’da yapımı devam eden ve yaklaşık 102 milyon liraya mal olması beklenen 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

artvin toki devlet hastanesi inşaat yapım işi Haberi

artvin toki devlet hastanesi inşaat yapım işi

Artvin İli Borçka İlçesi 50 Yataklı Hastane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 12 Mart 2014 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.


İhalenin yapılacağı yer T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA


İlanın detayı için