03 / 05 / 2024

Artvin turizmi ne durumda

Artvin turizmi ne durumda

Ak Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla Turizm'in Geliştirilmesiyle ilgili Çalışmalarını anlattı. Kışla 'İlimizin kalkınması, yaşam standardının yükseltilmesi ve göçün önlenmesinde olmazsa olmazlarımızdan biri de turizm' dedi.

TOKİ Artvin projesi yarın ihaleye çıkıyor! Yusufeli'ne tam 106 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Artvin projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alıyor.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? ÇAYKUR kura tarihini duyurdu!

ÇAYKUR bu yıl Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde 630 geçici işçi alımı yapıyor. İŞKUR aracılığıyla yapılan alımlar için başvurular 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlanmasının ardından ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? sorusu gündeme geldi...

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne oldu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Kulesi "Çay bardağı" şeklinde inşa edilecek olan Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Artvin-Rize Havaalanı ne zaman açılacak? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, merakla beklenen Artvin-Rize Havaalanı'nı yıl sonuna doğru hizmete açmayı planladıklarını müjdeledi.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Rize-Artvin Havalimanı ne zaman tamamlanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, Rize-Artvin Havalimanı'nın yapımı sürüyor. Şimdi gidişte ve gelişte havalimanının üzerinde gerekli kontrolleri, değerlendirmeleri yaptık. İnşallah çok fazla sürmeyecek, şöyle 1,5 yıl içerisinde orayı da bitirip hizmetinize sunacağız." dedi.

TOKİ Artvin Ardanuç 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Artvin Ardanuç 2019 projesi başvuruları ne zaman başlayacak? TOKİ Artvin Ardanuç 2019 başvuru tarihleri, TOKİ Artvin Ardanuç 2019 detayları belli oldu mu? İşte TOKİ Artvin Ardanuç 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Artvin kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Artvin kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 77 adet konut bulunuyor.

Artvin Yusufeli’ne yöresel mimaride 334 konut!

TOKİ tarafından Artvin’in Yusufeli İlçesi’nde hayata geçirilen 334 konut için ihale yapıldı.

Artvin İnanlı'da köylülere TOKİ'den daire verilmediği iddiası TBMM'de!

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı İnanlı köyünün yeni yerleşim yerine ne zaman taşınacağına ve adres değişikliği yapmak zorunda kalan köylülere TOKİ'den daire verilmediği iddiası meclis gündemine taşındı..

Artvin turizmi ne durumda Haberi

Artvin turizmi ne durumda

Artvin Milletvekili Kışla tarafından yapılan açıklamada; İlimizin kalkınması, yaşam standardının yükseltilmesi ve göçün önlenmesinde olmazsa olmazlarımızdan biri de turizmdir. 

İlimizde sanayi üretimi ve tesislerin yetersizliği nedeniyle bacasız sanayi olarak adlandırılan Turizm'in geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması alternatifsiz turizm cenneti olabilecek her türlü şartlan taşıması nedeniyle de en öncelikli çalışma konularımız arasında yer almaktadır. 


Cennet misali doğal güzelliklere, göllere, vadilere, yaylalara, milli Parklara sahip olan doğa harikası Artvin'imizin doğası, geleneksel mimarisi, yeşil yaylaları, gölleri, tarihi kilise ve kemer köprüleri, flora ve fauna'sıyla çok zengin bir potansiyele sahip olan ve farklı turizm türlerini bir arada barındıran ilimizin doğal güzelliklerini, tarihi ve turisttik yapısını, zengin doğa turizmi potansiyelini ön plana çıkarmak, bacasız sanayi olarak adlandırılan turizminde hedef ve stratejiler belirlenmiş, kısa, orta ve uzun vadede yapılması...