15 / 05 / 2024

Artvin Yalı Kent Sitesi betonlama çalışmaları

Artvin Yalı Kent Sitesi betonlama çalışmaları

Artvin Arhavi Hacılar Mahallesi’nde yer alan Yalı Kent Sitesi bahçesinde betonlama çalışmalarına devam ediyor.

Düzce Akçakoca Orhangazi Ortaokulu, kent müzesi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt, Düzce Akçakoca'da devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Kurt, Orhangazi Ortaokulu'nun kent müzesine dönüşeceğini ifade etti.

Artvin'de kent yenileme çalışmaları başladı!

Artvin'de KÖYDES projesi kapsamında kentte yatırımlar sürüyor. Artvin'de Üçırmak ve Sırtoba köy yollarının açılışı gerçekleşti.

Yalıkent Sitesi'ndeki betonlama çalışmalarında sona gelindi!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekiplerinin Yalıkent Sitesinde başlattığı betonlama çalışmalarında sona gelindi.

Yalı Mahallesi Parkı Karşıyaka'da yükselecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Mavişehir’de Yalı Mahallesi Parkı'nı hayata geçiriyor.

Arhavi Yalıkent Sitesi'nin çehresi değişiyor!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Yalıkent Sitesi'nde yapılan betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Arhavi Yalıkent'in çehresi değişiyor!

Artvin Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler Hacılar Mahallesi’nde yer alan Yalıkent Sitesi bahçesinde betonlama çalışmalarını sürdürüyor.

Artvin Yalı Kent Sitesi'nin çehresi değişiyor!

Artvin Arhavi Hacılar Mahallesi’nde yer alan Yalı Kent Sitesi bahçesinde betonlama çalışmalarına devam ediyor.

Nevadium Batıkent Konutları daire fiyatları!

Eşyalı konut ihtiyacını karşılamak amacıyla dizayn edilen Nevadium Batıkent Konutları daire fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede tapu teslimler hemen yapılıyor.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Yalıtım ile yazlık evinizi koruyun!

İzocam Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öktem, Bodrum’daki bir evin en az Artvin gibi yüksek kesimde bulunan, soğuğa maruz kalan bir ev kadar yalıtıma ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Canpa’dan üniversitelilere ''ısı yalıtımı'' eğitimi!

Türkiye’nin öncü yalıtım firmalarından Canpa, üniversite - özel sektör iş birliği kapsamında Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine ısı yalıtımı konusunda eğitim verdi.

Artvin Cerattepe'de maden projesi protesto edildi!

Cengiz Holding'in altın ve bakır madeni çıkarmayı planladığı Artvin Cerattepe'de, Gezi'yi anımsatan önceki günkü direniş, kent merkezinde akşamları da sürüyor.

Yalıtım seferberliği Denizli'de devam ediyor!

Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak için geliştirdiği EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve Filli Boya Capatect’in Başkent’ten başlattığı yalıtım seferberliğinin ikinci durağı Denizli oldu.

Artvin Yalı Kent Sitesi betonlama çalışmaları Haberi

Artvin Yalı Kent Sitesi betonlama çalışmaları


Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler Hacılar Mahallesi’nde yer alan Yalı Kent Sitesi bahçesinde betonlama çalışmalarına devam ediyor.


Oluşan sel ve su taşkınları birikintisinin bir nebze de olsun rahatlatılması adına site yönetimi tarafından çalışmalara uygun hale getirilen bölgede betonlama çalışmalarına başlandı. Site sakinlerinin desteği ile özverili bir şekilde yürütülen bu çalışmaların en kısa zamanda tamamlanıp, önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanmaktadır.


Fen işleri ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalar devam edecektir.



Arhavi...