05 / 05 / 2024

artvin yarı olimpik yüzme havuzu nereye yapılıyor

artvin yarı olimpik yüzme havuzu nereye yapılıyor

Yeni Mahalle Şehir Stadı bitişindeki alanda yapılacak havuzun temel atma töreninde konuşan Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvinli gençlerin her alanda başarı ve yeteneklerini bu tür tesislerde gösterme imkanı bulacağını belirtti...

Artvin Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri ihalesi yarın! 106 konutluk yeni projesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin Yusufeli projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

TOKİ Artvin projesi yarın ihaleye çıkıyor! Yusufeli'ne tam 106 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Artvin projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alıyor.

TOKİ'nin 408 yeni konutu için büyük gün yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Artvin Merkez projesindeki 408 konut yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

TOKİ Artvin Ardanuç 197 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Artvin Ardanuç projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında yarıya gelindi!

Rize-Artvin Havalimanı'nın yapım aşamasında yarıya gelindi. Rize Valisi Kemal Çeber, havalimanının yurt içi ve yurt dışı turizmini de canlandıracağını söyledi...

artvin yarı olimpik yüzme havuzu nereye yapılıyor Haberi

artvin yarı olimpik yüzme havuzu nereye yapılıyor


Artvin'de Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli törenle atıldı.


Yeni Mahalle Şehir Stadı bitişindeki alanda yapılacak havuzun temel atma töreninde konuşan Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvinli gençlerin her alanda başarı ve yeteneklerini bu tür tesislerde gösterme imkanı bulacağını belirtti.


Türkiye İstatistik Kurumu'nun dün bir veri yayınladığını ifade eden Vali Cirit, "Türkiye'de iş gücüne katılım olarak yüzde 25'lik bir oranla kadınların, Artvin iş alanını sırtladığını büyük memnuniyetle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye'de birinciliği yakalayan il olmuşuz. Ben özellikle kadınlarımızı ve kızlarımız tebrik ediyorum" dedi.


Sportif faaliyetlerde de kız ve erkek sporculardan başarılar beklediklerini dile getiren Cirit, "İlimize gelebilecek yatırımlar hususunda, Artvin'in kendine has bazı aşamadığımız özellikleri var. Bunlardan biri de coğrafi konumudur. Bunlar için bir çözüm yolu bulabilirsek inşallah birçok yatırımı ilimizde görme şansı bulacağız"...