13 / 05 / 2024

Arvin Boolell

Arvin Boolell

Mauritius Dışişleri ve Ticaret Bakanı Arvin Boolell, Turizm, ekoturizm, tarım, bilgi ve iletişim teknolojileri, emlak ve yenilenebilir enerji sektörlerinde büyük potansiyel var.

Fila Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fila Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arvin Andiç tarafından kuruldu.

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 75 bin TL sermaye bedeli ile Arvin Andiç, İlker Turgut ve Nermin Günel ortaklığında kuruldu.

Arvin Demir İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arvin Demir İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amir Baghejari tarafından kuruldu.

Ular Kule İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ular Kule İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ulaş Şahin ve Arvin Andiç tarafından kuruldu. 

Artvin Borçka Devlet Hastanesi yeniden inşa edilecek!

Artvin Borçka Devlet Hastanesinin, hasta koşullarına ayak uydurmak için Arvin ve ilçelerinde bir bir yeni hastaneler inşa edilirken, İhalesi yapıldığı halde bir türlü başlanamayan Borçka yeni hastane inşaatında müjdeli haberler.

Arvin Boolell: Emlak ve turizm sektöründe büyük potansiyel var!

Mauritius Dışişleri ve Ticaret Bakanı Arvin Boolell, Turizm, ekoturizm, tarım, bilgi ve iletişim teknolojileri, emlak ve yenilenebilir enerji sektörlerinde büyük potansiyel var.

Mevlüt Batmaz, Artvin'e 1 milyon liralık otel inşa ettirdi

4 yıl önce memleketi Arvin’in Yusufeli ilçesinden çalışmak için Rusya’ya giden Artvinli mucit Mevlüt Batmaz, kazandığı parayla köyüne yaklaşık bir milyon liralık otel inşa ettirdi

Vakıflar'dan Artvin'de kiralık gayrimenkul!

Vakıflar, Arvin Ardanıç'ta nitelikleri farklı toplam 44 adet gayrimenkulü kiralamak üzere ihale düzenledi

Arvin Boolell Haberi

Arvin Boolell

Mauritius Dışişleri ve Ticaret Bakanı Arvin Boolell, Türk iş adamlarının Mauritius'a yapacakları yatırımlarla Afrika kıtasının tümüne ortak olabileceklerini ve Türkiye'den ülkelerine yatırım gelmesini beklediklerini söyledi. 

     Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Mauritius Dışişleri Bakanı Arvin Boolell ve beraberindeki heyeti ağırladı. İki ülkenin yatırım ortamlarının değerlendirildiği toplantıda konuşan Bakan Boolell, ülkeler arasındaki fırsatları değerlendirmek için Türkiye ile ortaklık yapmak konusunda istekli olduklarını söyledi. 

     Mauritius'un da Türkiye gibi jeostratejik ve jepolitik olarak iyi konumda bir ülke olduğunu belirten Boolell, ''Mauritius, Afrika'dan Asya ve Avrupa'ya giden yola komuta ediyor. Türkiye, Maritius'a son derece ikna edici bir göz ve modelle bakıyor. Türkiye kabul edilmesi gereken bir güç ve şimdi de odağını Afrika'ya çevirdi. Çünkü Afrika hem şimdi hem de gelecek...