14 / 05 / 2024

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik adres

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik adres

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Küçük tarafından kuruldu. 

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

Konut arzının artmasındaki en büyük engeller talep daralması ve artan maliyet!

İnşaat sektörünün, 2023’ü mücadeleyle geçirdiğine dikkat çeken Umut Durbakayım, talep daralması ve artan maliyetlerin altını çizerek, "Erişilebilir metrekare birim fiyatları ile üretim maliyeti arasındaki makasın açılması, konut arzının önündeki önemli engellerden" şeklinde konuştu. 

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Halka arz fiyatının altına düşen şirketler!

Borsa Filozofu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda halka arz fiyatının altına düşen şirketleri açıkladı. İşte halka arz fiyatının altına düşen şirketler...

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe pazar talepleri değişti! Prefabrik evlere olan talep artmaya devam ediyor!

İnşaat sektörü için yeni olmasa da değişen pazar talepleri nedeniyle son yıllarda prefabrik evler ivme kazanmaya devam ediyor.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

5d Prefabrik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5d Prefabrik İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamın Tamaddonı ve Yahya Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Deniz Gürcü tarafından kuruldu.

Arz Teknik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Teknik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gerz tarafından kuruldu.

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Çakar tarafından kuruldu.

Eciler Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Eciler Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Er ve Oğuzhan Orhan ortaklığında kuruldu.

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik adres Haberi

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik adres

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Küçük tarafından kuruldu.  

Arz Prefabrik İnşaat Metal Lojistik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-Her türlü prefabrik evler konut yapım imalat montaj ve toptan alım satım. 2-Her türlü inşaat işleri konut yapım taahhüt ve inşaat malzemeleri imalat toptan alım satım. 3-Her türlü metal imalat toptan alım satım. 4-Her türlü lojistik hizmeti depolama taşımacılık şehir içi şehirler arası servis hizmeti. 5-Her türlü maden imalatı toptan alım satım ithalat ihracat. 6-Her türlü hurda alım satım toplama imalat toptan alım satım.

Adres: İstiklal Mah.Kavaklıdere Cad. Ayazoğlu Koç İş Mrkz.No:1/30...