08 / 05 / 2024

Arzu Aksoy afad

Arzu Aksoy afad

Afet Eğitim Merkezi Eğitim Sorumlusu Arzu Aksoy yaptığı açıklamada olası İstanbul depremine karşı hazırlıklı olunması çağrısında bulundu.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Arzu Aksoy: Olası İstanbul depremine karşı hazırlıklı olunmalı!

Afet Eğitim Merkezi Eğitim Sorumlusu Arzu Aksoy yaptığı açıklamada olası İstanbul depremine karşı hazırlıklı olunması çağrısında bulundu.

Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay Lübnan'da sahra hastanesi kuracak!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Lübnan'da yaşanan patlamaya ilişkin, Sağlık Bakanlığı, AFAD ve Kızılay aracılığıyla bölgeye arama kurtarma ekibi ve acil sağlık personeli sevk edilmekte, Sahra Hastanesi kurulumu planlanmakta" dedi...

AFAD'dan 112 Suriyeli aileye İdlib'de konut!

Suriye'de yıllardır devam eden savaş yüzünden evlerini kaybeden vatandaşlar için AFAD ve Katar Kızılayı ortak yürüttüğü evlerin inşası tamamlandı. İlk etapta, 67 bina tamamlandı ve 112 aile evlerine yerleştirildi...

Aksoy AKS İnşaat Nakliyat Hayvancılık Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy AKS İnşaat Nakliyat Hayvancılık Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Cesur Aksoy tarafından kuruldu.

AFAD'dan Van depremi infografiği!

AFAD, Van'da 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen 7,1 büyüklüğündeki depremin ardından yürütülen çalışmaları infografik yaptı

AFAD: Üç köprüde de sorun yok!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), "En büyüğü 4,1 büyüklüğünde 28 artçının oluştuğu deprem sonrası üç köprüde de yapısal bir sorun olmadığı belirlendi." açıklamasını yaptı.

TEKNOFEST'e katılanlar AFAD standında depremi deneyimleyecek!

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılanların, AFAD Mobil Deprem Simülasyon Merkezi'nde 7,2 büyüklüğündeki bir depremi deneyimlemesi mümkün olacak

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

İlay Aksoy'dan konut alımında vatandaşlık verilmesine tepki!

İYİ Partili İlay Aksoy 250 bin dolarlık emlak alan yabancıların Türk vatandaşlığına geçirilmesine tepki gösterdi. Aksoy, yasanın yeniden düzenlenmesi gerektiğini belirtti. 

AFAD'ın sayılarla Türkiye felaket raporu!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD),"Türkiye'de Afet Yönetimi ve Doğa Kaynaklı Afet İstatistikleri" raporunu hazırlandı. Rapora göre,Türkiye'de 1900-2017 yılları arasındaki 210 depremde 86 bin 802 kişi yaşamını yitirdi, 597 bin 865 konut ağır hasar gördü.

AFAD Artvin Arhavi Konutları hak sahiplerine teslim edildi!

AFAD Artvin Arhavi Konutları hak sahiplerine teslim edildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Afetler, insan eliyle bazı önlemlerin alınabileceği, daha sonra tevekkül edilmesi gereken gerçeklerdir. Bölgede en fazla karşılaştığımız sel ve heyelanlara artık hazır olmamız ge

Arzu Sabancı İngiltere'den 23 milyon TL'ye ev alacak!

Magazinin dünyasının ünlü ismi Arzu Sabancı, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinde ev bakmaya başladı. Sabancı, bölgede 3 milyon sterlinlik bir malikaneye göz dikti.

Arzu Aksoy afad Haberi

Arzu Aksoy afad


"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden sonra ülke genelinde başlatılan ve bugüne kadar İstanbul'da yaklaşık olarak 2 milyon kişiye verilen afet ve acil durum eğitimleri, başta beklenen İstanbul depremi olmak üzere, olası afetlere karşı vatandaşın bilinçlenmesine katkı veriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İstanbul İl Müdürlüğü bünyesindeki Afet Eğitim Merkezi'nde gönüllü vatandaşlara ve kuruluşlara, deprem, arama kurtarma, ilk yardım ve KBRN gibi çeşitli konularda bazı eğitimler veriliyor. 

Her türlü afete karşı bilinç kazandırmak amacıyla verilen bu eğitimlerde katılımcılar, kimi zaman bir binada veya su kuyusunda mahsur kalan kişiyi kurtarırken, bazen de sel sularının sürükleyici gücünü yerinde deneyimliyorlar.

Katılımcılar aynı zamanda eğitim kapsamında simülasyon ile Türkiye'de bugüne kadar yaşanmış 10 depremin...