03 / 05 / 2024

Arzu Alkızdan ev alırken işlerinizi kolaylaştıracak tüyolar

Arzu Alkızdan ev alırken işlerinizi kolaylaştıracak tüyolar

Söz konusu gayrimenkul olduğunda çok düşünüp, doğru adım atmak gerekir. Plan Proje Danışmanlık kurucularından olan Arzu Alkız, bu süreçte işinizi kolaylaştıracak önemli tüyoları sizinle paylaşıyor...

Ev alacaklar bu fırsat kaçmaz! Aylık 837 TL taksitle!

Devletin bankası Vakıfbank'tan ev almak isteyenleri sevindirecek haber geldi. Siz de kiranızdan daha ucuz taksitlerle ev alabilirsiniz. İşte detaylar...

Ev kredisi mi tasarruf yöntemleri mi daha mantıklı?

Ev almak isteyenler, ''Ev kredisi mi tasarruf yöntemleri mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Gelir durumunuz iyi ve hiçbir harcamanızdan kısmak istemiyorsanız, almak istediğiniz evi konut kredisi olanakları ile satın alabilirsiniz. 

Elazığ Maden bölgesinde 510 ev boşaltılacak! 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, mecliste, Elazığ'ın Maden ilçesinde heyelan riski bulunan 510 ev ve iş yerinin tahliye kararına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Erdem, bölgede bulunan vatandaşların mağduriyetinin bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi. 

Arzu Sabancı İngiltere'den 23 milyon TL'ye ev alacak!

Magazinin dünyasının ünlü ismi Arzu Sabancı, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinde ev bakmaya başladı. Sabancı, bölgede 3 milyon sterlinlik bir malikaneye göz dikti.

Gelecek Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Alkız tarafından kuruldu.

Arzu Alkız: Konut üretmek, satmaktan daha zor!

Emlakkulisi.com sektör buluşması Anthill B Kule Kat 54'te gerçekleşti. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Gelecek Yapı YKB Arzu Alkız, konut üretmenin satmaktan daha zor olduğunu söyledi.

Arzu Alkız ile inşaat sektörüne kadın eli değdi!

Gelecek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Alkız, erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe tek başına bir kadın olarak 3 projede toplam 170 daireyi yaptı ve teslim etti. Alkız, yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en ilginç 9 ev tasarımı!

Bugüne kadar alışageldiğiniz bütün ev tasarımlarını aklınızdan çıkarın. Biraz hayal gücünüzü zorlamaya ne dersiniz? İşte marjinalliği ile nam salmış 9 ev tasarımı..

Babamdan ev alıyorum kardeşlerim hak iddia edebilir mi?

Babanızdan parasını vererek bir ev satın aldığınızı ancak kardeşlerinizin de olduğunu düşünelim. "Babamdan ev alıyorum kardeşlerim hak iddia edebilir mi?" diyorsanız işte yanıtı..

İşte ağaç etrafına yapılan cam ev!

Ağaç tomruklarından ya da bunları keserek elde edilen keresteler kullanılarak yapılan ağaç evlerden görmüşsünüzdür. Fakat bu proje ağaç ev mantığını tamamen değiştiriyor. Peki siz oturma odanızdan bir ağacın geçmesine ne derdiniz?

Arzu Alkız'dan ev alırken işlerinizi kolaylaştıracak tüyolar!

Söz konusu gayrimenkul olduğunda çok düşünüp, doğru adım atmak gerekir. Plan Proje Danışmanlık kurucularından olan Arzu Alkız, bu süreçte işinizi kolaylaştıracak önemli tüyoları sizinle paylaşıyor...

Konut projelerinde satış başarısı nasıl yakalanır?

Bir konut projesi satışında başarının yakalanabilmesi için ön çalışmaların doğru yapılması gerekiyor. Plan Proje Danışmanlık kurucularından Arzu Alkız, bu süreçte işinizi kolaylaştıracak önemli tüyoları sizinle paylaşıyor...

Arzu Alkız: Seçtiğiniz evin doğru ev olabilmesi için doğru fiyata alınması gerekiyor!

Plan Proje Danışmanlık kurucularından olan Arzu Alkız, bu süreçte işinizi kolaylaştıracak önemli tüyoları sizinle paylaşıyor. Bu tüyoları okumadan ev almamanızı tavsiye ediyoruz. Seçtiğiniz evin doğru ev olabilmesi için doğru fiyata alınması gerekiyor...

Arzu Alkızdan ev alırken işlerinizi kolaylaştıracak tüyolar Haberi

Arzu Alkızdan ev alırken işlerinizi kolaylaştıracak tüyolar

Söz konusu gayrimenkul olduğunda çok düşünüp, doğru adım atmak gerekir. Plan Proje Danışmanlık kurucularından olan Arzu Alkız, bu süreçte işinizi kolaylaştıracak önemli tüyoları sizinle paylaşıyor. Bu tüyoları okumadan ev almamanızı tavsiye ediyoruz.



Sahip olduğu bilgi, tecrübe ve alanında profesyonel eğitim alan ekibiyle gayrimenkul sektörüne kazançlı çözümler sunan Plan Proje Danışmanlık; karar ve alım aşamasında işinizi kolaylaştırıyor. Ev alma ve taşınma gibi işlemlerin yoğun olarak yapıldığı bahar aylarının yaklaştığı bugünlerde karar vermeden önce mutlaka Plan Proje’ye danışın.




Doğru Ev İçin Doğru Karar Verin!


Gayrimenkul sektöründeki kafanızı karıştıracak soru  sorunlar Arzu Alkız ve Yılmaz Aydoğan’ın yönetimdeki uzman ekip sayesinde kökünden çözüm buluyor. Doğru ev ve doğru yaşam için doğru adresin adı olan Plan Proje Danışmanlık, ev alma sürecinde işinize yarayacak ipuçları sunuyor. 


Uzman kadrosuyla kusursuz...