04 / 05 / 2024

As Aş Gayrimenkul iletişim

As Aş Gayrimenkul iletişim

As Aş Gayrimenkul Yatırımı Danışmanlık Hizmetleri Ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sevim tarafından kuruldu.

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Elchın Gulıyev tarafından kuruldu.

Boğa Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Boğa Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Said Boğazkesen tarafından kuruldu.

A Ve A Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Ve A Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu ve Roza Sadioğlu ortaklığında kuruldu.

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Bayrampaşa gayrimenkulünün takdir edilen değeri 5 milyon 220 bin TL olurken, KDV dahil satış değeri 5 milyon 272 bin 200 TL oldu.

Invesco Asıa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invesco Asıa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Soysal tarafından kuruldu.

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammet Salih Eksik, Hüseyin Çıkrıkcıoğlu, Selim Eksik tarafından kuruldu.

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ebru Karabulak ve Selin Çiçek Tarafından  kuruldu.

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elgün tarafından açıldı.

As Aş Gayrimenkul iletişim Haberi

As Aş Gayrimenkul iletişim

As Aş Gayrimenkul Yatırımı Danışmanlık Hizmetleri Ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sevim tarafından kuruldu.

As Aş Gayrimenkul Yatırımı Danışmanlık Hizmetleri Ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,bedelli veyabedelsiz yola terk,kamuya terk ifraz,tevhit yapabilir,kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


As Aş Gayrimenkul Yatırımı Danışmanlık Hizmetleri Ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi adres: Mescit Mahallesi Demokrasi Cad.No:55/15 Tuzla