18 / 05 / 2024

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar yatırımcıları hazır olsun! Dolar 50 TL'yi aşacak!

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar yatırımcıları hazır olsun! Dolar 50 TL'yi aşacak!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar yorumu geldi. Geçer, 'dolar 50 TL'yi aşacak' dedi. 



Dolar tahminleri ile piyasada adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yeni dolar yorumu geldi. Geçer, dolar kurundaki yüksekişlere dikkat çekerek doların 50 lira olacağını açıkladı. 

DOLAR YATIRIMCILARI HAZIR OLSUN!

Dolar birikimi yapanları uyaran Geçer, doların yükselişe geçeceğini ve tarihi rekorunu kıracağını açıkladı. Elinde dolar olanların dolarlarını satmamasını söyleyen Geçer, doların 50 liraya kadar yükseleceğini öngörüyor.

Geçer, doların belirli seviyelerde tutulmamasının ciddi sorunları da beraberinde getireceğini belirterek, TL'nin hem dolar hem de diğer para birimleri karşısında değer kaybettiğine değindi.

Selçuk Geçer, TL’de durmak istemeyen yatırımcıların, paralarının diğer kazanması için alternatif yatırım araçlarını tercih ettiğini söyledi.

Öte yandan Geçer, dolar kurunun belirli seviyelerde kalmasının bütçe açığı ve faiz ödemelerinde ciddi sorunları da meydana getireceğini açıkladı.

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Geçer, dolar yatırımcılarını uyardı.

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar yatırımcıları hazır olsun! Dolar 50 TL yi aşacak!

4 MAYIS DOLAR/TL NE KADAR? KAPALIÇARŞI'DA DOLAR KAÇ LİRA OLDU? GÜNCEL DOLAR KURU...

4 Mayıs Cumartesi dolar/TL kuru dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar ve dolar yatırımı yapan yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''dolar bugün yükseldi mi, dolar ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

4 Mayıs 2024 dolar kuru Kapalıçarşı'da alış fiyatı32,192 lira, satış fiyatı ise 32,35 liradan işlem görüyor. Aynı dakilarda euro/TL kuru ise 34,56 lira alış, 34,81 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Dolarını bozdurana kara haber! Fransa merkezli dev banka duyurdu! Yıl sonunda dolar tam tamına bu kadar olacak!

Geri Dön