24 / 07 / 2024

As Çınar Grup İnşaat adres

As Çınar Grup İnşaat adres

As Çınar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Serkan Çınar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

Cp Elite Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cp Elite Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Zabun ve Pınar Karsız ortaklığında kuruldu.

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çınar tarafından kuruldu.

Mls Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mls Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Himmet Akpınar tarafından kuruldu.

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Deniz Cağferoğlu ve Gülseren Kurupınar ortaklığında kuruldu.

Nam Grup İnşaat Metal Limited Şirketi kuruldu! 

Nam Grup İnşaat Metal Limited Şirketi bugün Maltepe'de Asım Oğuz ve Nuy Say ortaklığında kuruldu.

Hp Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hp Grup İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taşpınar ve Muhammet Ali Meral tarafından kuruldu.

Mct Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mct Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile  Bland Azız M. Mırkhan, Mokhls S.Mala S Barzanı Yaşar Çınar tarafından kuruldu.

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çınar tarafından kuruldu.

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Jalıl Noorı ve Mohammad Naeem Aman ortaklığında kuruldu.

İBB önünde kentsel dönüşüm tepkisi: Eyüpsultan Yeşilpınar'da metrekareler kesiliyor!

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşümle ilgili olarak bir grup mahalleli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binası önünde eylem yaptı ve basın açıklaması gerçekleştirdi. Sakinler, metrekarelerden de büyük kesintiler yapıldığına dikkat çekti.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Kafr Kaddum köyünde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri yaptı.

As Çınar Grup İnşaat adres Haberi

As Çınar Grup İnşaat adres

As Çınar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Serkan Çınar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 


As Çınar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT. Yurt içinde ve yurt dışında, her türlü inşaat malzemesi almak, satmak ve arsa arazi almak, satmak, kiralamak kiraya vermek,ithalat ve ihracat yapmak;yurtiçinde ve yurtdışında her türlü konut ,fabrika ,iş merkezi, hanlar turistik oteller,hava alanları,yollar,alt yapılar,,üst yapılar,parklar yapmak yaptırmak,almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek,ithal ve ihracatını yapmak,tüm resmi ve özel sektöre ait ihalelere girmek,kapalı ,açık teklif vermek,açık arttırma eksiltme pazarlık usulü ile bunlara ilişkin her türlü alt yapı üst yapı ,yol,fabrika ,baraj gölet,park bahçe düzenlemeleri,konut projeleri,köprüler iyadükler,hanlar turistik tesisler ,tatil köyleri mühendislik hizmetleri plan proje  her türlü hizmet malzemesi...