29 / 04 / 2024

As Çukurova Gayrimenkul projeleri

As Çukurova Gayrimenkul projeleri

As Çukurova Gayrimenkul'ün uzun süredir üzerinde çalıştığı Aslan City prestijli projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. İnşaat, yeni yapılan stadyum civarında bütün ihtişamıyla yükseliyor.

As Çukurova Gayrimenkul, Çukurova'da ev sahibi yapıyor!

As Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan dünü ve bugünü ile As Çukurova Emlak Gayrimenkul'ü de anlattı. Aslan, "Çukurova'da evi olmayan herkesi ev sahibi yapmak en büyük hedefimizdir." dedi.

As Çukurova Adana projelerinde 36 ay 0 faiz!

As Çukurova Adana projelerinde 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Adana Sarıçam'da hayata geçirilen Aslan City Konutları'nın 18 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor.

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammet Salih Eksik, Hüseyin Çıkrıkcıoğlu, Selim Eksik tarafından kuruldu.

As Land Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

As Land Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Aslan ve Fatih Mehmet Battal ortaklığında kuruldu.

Çukurova Gayrimenkul’den kamuoyuna önemli açıklama!

Çukurova Gayrimenkul kamuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Çukurova Gayrimenkul ''25 yılda 30 lüks konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’un, altyapı ve taahhüt işleri firması Çukurova İnşaat ile hiçbir bağlantısı yoktur'' dedi. 

Çukurova Gayrimenkul'den konut kampanyasına destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan “Türkiye İçin Kazanma Vakti”  kampanyasına Çukurova Gayrimenkul'den destek geldi. Firma, projeleriyle kampanyaya katıldığını açıkladı. 

Çukurova Balkon’da 138 bin TL indirimle 2+1 daire fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, GYODER, KONUTDER ve İNDER öncülüğünde konut sektörünü canlandırmak üzere başlatılan peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz kampanyasına Çukurova Balkon projesi ile katıldı.

Çukurova Gayrimenkul’den Ramazan ayı boyunca kampanya!

Ramazan ayı boyunca Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile hemen teslim kira garantili konut fırsatı sunuluyor. 

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 

As Aş Gayrimenkul Yatırımı Danışmanlık Hizmetleri Ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Aş Gayrimenkul Yatırımı Danışmanlık Hizmetleri Ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sevim tarafından kuruldu.

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

As Çukurova Gayrimenkul projeleri Haberi

As Çukurova Gayrimenkul projeleri

As Çukurova Gayrimenkul'ün uzun süredir üzerinde çalıştığı Aslan City prestijli projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. İnşaat, yeni yapılan stadyum civarında bütün ihtişamıyla yükseliyor. 


"ZORLUKLARI AŞIYORUZ"

As Çukurova Gayrimenkul, Aslan City'nin temelini dualarla attı. Temel atma töreninde kurban kesildi ve hayırlı olsun diye gelenlere yemek ikram edildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, sektörün her türlü zorluklarına rağmen böyle güzel bir projeye başlamanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 


ÖZEL PROJELER BİZİM İŞİMİ

 7 yıla yakın bir süredir Adana'da inşaat hizmetlerini yürüten As Çukurova Gayrimenkul, adına yakışır çok özel bir proje ile müşterilerinin karşına çıktı. Dış mekandaki estetik anlayışından iç mekanlardaki farklı görsel alanlara kadar her safhası en ince ayrıntısına kadar düşünülen projede; hafriyat çalışmalarının ardından ilk temel betonu döküldü. 


DEPREME DAYANIKLI

Temel atma esnasında dostlarının yanında olmasından...