24 / 07 / 2024

as karo genel müdürü

as karo genel müdürü

İlker Ovacıllı yılın ilk çeyreğinde Akdeniz oyunları, kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle pazarın hareketlendiğini ve As Karo iş hacmi yüzde 50 arttı dedi...

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

TESK Genel Başkanı Palandöken: Enflasyonu 3 harfli marketler yükseltiyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, enflasyonun yükselmesini zincir marketlere bağlayarak "Enflasyon oranının yükselmesinin asıl nedeni birden çok yani zincirler 3 harfli marketler" dedi.

Yeni AKM'nin inşasında sona geliniyor!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni AKM inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Atatürk Kültür Merkezi'nin inşasında sona geliyoruz. Taksim Meydanı'nda biliyorsunuz muhteşem bir opera binasını İstanbul'umuza kazandırıyoruz" dedi.

BM, İsrail'in yeni yerleşim inşasını uluslararası hukuka aykırı buldu!

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için yaklaşık 800 yeni konut inşası kararının, uluslararası hukuka göre açık bir ihlal olarak belirtti. 

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden vakıf arazilerinin kiralanmasına yönelik açıklama! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü, bazı yayın organlarında yer alan, vakıf arazilerinin kiralanmasına yönelik haberlerin asılsız olduğunu açıkladı...

Kamu idarelerine bağışlanan tesislerin inşasına KDV muafiyeti geldi!

KDV Tebliği'nde yapılan düzenlemeye göre, genel ve özel bütçeli kamu idarelerine, il özel idarelerine, belediyelere ve köylere bağışlanan tesislerin inşasına KDV muafiyeti geldi..

KDV genel uygulama tebliğinde değişiklik yapılmasına dair tebliğ!

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. Tebliğ kapsamında organize sanayi bölgeleri ile küçük sanayi sitelerinin inşasına ilişkin KDV istisnası getirilirken, arsa karşılığı inşaat işlerinde KDV tahsiline ilişkin açıklamalara

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Kai Winkler, Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürü oldu!

1907 yılında kurulan ve bir asırdır dünyanın lüks otel markaları arasında yer alan Fairmont zincirinin Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürlük görevine Kai Winkler getirildi.

Ayasofya Vakfiyesi, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü arşivlerinde!

Fatih Sultan Mehmet'in 65 metre uzunluğunda, ceylan derisi üzerine yazılı 5,5 asırlık Ayasofya Vakfiyesi, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü arşivlerinde özenle korunuyor.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nda üst düzey atamalar!

Oğuzhan Gürsoy Grubun Başkan Yardımcılığına getirilirken, Hasan Pehlivan VitrA Karo Genel Müdürü oldu.

Fiba Holding'in acı günü! Asım Özbektaş vefat etti!

Fiba Holding'in Genel Müdür Yardımcısı Alp Öztekbaş'ın babası Asım Özbektaş vefat etti. Fiba Holding, Özbektaş'ın vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

as karo genel müdürü Haberi

as karo genel müdürü


As Karo yurtdışındaki gücünü de artırmayı hedefliyor. 2003- 2004'te Irak Dohok'ta ardından da Kerkük'te birer ofis açtıklarını ve yatırımlara devam edeceklerini söyleyen İlker Ovacıllı As Karo'nun iş hacminin de yüzde 50 arttığını...