27 / 04 / 2024

Yeni AKM'nin inşasında sona geliniyor!

Yeni AKM'nin inşasında sona geliniyor!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni AKM inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Atatürk Kültür Merkezi'nin inşasında sona geliyoruz. Taksim Meydanı'nda biliyorsunuz muhteşem bir opera binasını İstanbul'umuza kazandırıyoruz" dedi.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; kongrede İstanbul'a yapılan yatırımları anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salondakilere "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" diye seslendi. 

Yeni AKM nin inşasında sona geliniyor!

"İstanbul'u aşkla seviyoruz" ifadelerinin sadece bir iyi niyet beyanından ibaret olmadığını dile getiren Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu:

"Atatürk Kültür Merkezi'nin inşasında sona geliyoruz. Taksim Meydanı'nda biliyorsunuz muhteşem bir opera binasını İstanbul'umuza kazandırıyoruz. O malum zatlar var ya onlara rağmen. Yaparsak biz yaparız, AK Parti yapar. Çok farklı bir projeyi oraya inşa ettik ve kısa zamanda bitiyor. Bir diğer tarafta da sağ olsun özel sektör muhteşem bir camiyi de yine Taksim Meydanı'na inşa ediyor. O da 10 yılların hayali."

Yeni AKM nin inşasında sona geliniyor!

Yeni AKM ne zaman tamamlanacak?

Taksim Camii'nde çalışmalar tamamlanmak üzere!


Geri Dön