20 / 05 / 2024

As Land Gayrimenkul iletişim 

As Land Gayrimenkul iletişim 

As Land Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Aslan ve Fatih Mehmet Battal ortaklığında kuruldu.

Alfa Land Property Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Land Property Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mir Fatih Cizmeci tarafından kuruldu.

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Erkeçoğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul işlemlerinden Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı bir son dakika açıklamasında 2023 yılının ilk 6 ayında gayrimenkul üzerine yapılan tüm işlemler vasıtasıyla Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandığını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika! Deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını ve hatta köy evlerinin bazılarının bitme aşamasına geldiğini belirtti. Ayrıca, bu konutların tamamının yaz aylarına kadar bitirilmesinin planlandığını ifade etti.

Land Plan Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Land Plan Gayrimenkul Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Necati Yavuz tarafından kuruldu.

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon 415 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ozan Çelik tarafından kuruldu.

Land Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mohammed Qasım Al-Attabı tarafından kuruldu.

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi!

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi! Yabancılar, konut satışlarında yaşanan artışla birlikte, son 9 yılda Türkiye ekonomisine 41,3 milyar dolarlık katkı sağlandı!

Eye Land Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eye Land Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Marzıeh Bıgdeloo ve Negar Sohrab Haghıghat ortaklığında kuruldu.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredilerine konu gayrimenkulleri devrediliyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında kredilere konu taşınmazlar Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye devredilmeye başlandı.

Kuzey Marmara Otoyolu gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu yeni yatırımlara yön oldu. Güzergâha son 1 ayda 10 milyarlık yatırım sağlandı. Otoyol, turizm, gayrimenkul ve sanayi gibi sektörlere büyük katkı sağladı. 

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Çinli gayrimenkul şirketi Modern Land temerrüde düştü!

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Modern Land, "beklenmedik likidite sorunları" sebebiyle vadesi dün gelen yüzde 12.85 faizli kuponun ana para ödemesini ve faiz ödemesini gerçekleştiremediğini duyurdu.

As Land Gayrimenkul iletişim  Haberi

As Land Gayrimenkul iletişim 

As Land Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Aslan ve Fatih Mehmet Battal ortaklığında kuruldu.

As Land Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar...