27 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika! Deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika! Deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını ve hatta köy evlerinin bazılarının bitme aşamasına geldiğini belirtti. Ayrıca, bu konutların tamamının yaz aylarına kadar bitirilmesinin planlandığını ifade etti.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen A Haber, ATV, A Para ve A News ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından yeniden inşa sürecine girilen deprem bölgesi hakkında sorulan bir soruya yanıt verdi. Konuyla ilgili olarak, geçtiğimiz pazartesi günü Adıyaman'da olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

50 bini aşkın kişinin hayatını kaybettiği depreme değinen Erdoğan, "Onlar bizim değerlerimizde, inancımızda şehitler safındadır ve Peygamberimize komşudur. Allah'tan kendilerine rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarının çok büyük acılar yaşadığını dile getiren Erdoğan, "Eğer onların acısını birazcık paylaşabiliyorsak, ne mutlu bize" sözlerini kullandı.


Geri Dön