01 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin TL promosyon ödemesi yapacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin TL promosyon ödemesi yapacak!

Partisinin Kayseri mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını müjdeledi. İşte konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detayları...



Yerel seçime artık sayılı günler kalmışken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmaları da son sürat devam ediyor. Partisinin Kayseri mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere de promosyon müjdesi verdi.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın o açıklamaları...

NTV'de yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Kayseri mitinginde önemli açıklamalar yaptı. 

"21 YILDA 3 KAT BÜYÜTTÜK"

Her alanda tarihi değiştirecek işler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülke ve milletçe biz çalıştıkça Rabbimiz de bereketini verdi. 21 senede 3 kat büyütmeyi başardık. Şimdi hedefimiz önümüzdeki dönemde Türkiye'yi 2 kat daha büyüterek dünyanın en güçlü ekonomileri arasında hak ettiği yere çıkartmaktır. Bunu yapacak birikime, dirayete ve azme sahibiz. Hep birlikte biraz daha çok çalışarak sabırlı olmamız gerekiyor. Hayat dikensiz bir gül bahçesi değildir. Son dönemlerde milletçe başımıza gelen felaketlerden en büyüğü 6 Şubat tarihindeki depremlerdi. Kentlerimizi ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan son dakika açıklaması: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin TL promosyon ödemesi yapacak!

EMEKLİLERE PROMOSYON ÖDEMESİ MÜJDESİ

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere promosyon ödemesi müjdesi de vererek, şunları söyledi: "Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin Türk Lirası arasında promosyon ödemesi yapacak. Diğer bankaların da katılacağına inanıyorum."

SON TARİH UZATILMIŞTI

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin yüzlerini güldüren promosyon ödemeleri 29 Şubat tarihinde sona erecekken kampanyalarda uzatmaya gidilmişti. Paylaşılan detaylara göre özellikle yeni emekli olacaklar ve halihazırda yüksek promosyon ödemesi almak isteyenler 15 bin Türk Lirası'na ulaşan promosyon ödemesinden yararlanabiliyor.

Son tarihin 31 Mart 2024 olarak açıklandığı promosyon ödemeleri için maaşı 3 sene boyunca için ilgili bankadan almak gerekiyor. En yüksek emekli promosyonunu şu an için 15 bin Türk Lirası olarak ING Bank ve Türkiye Finans veriyor. 

 

En çok satılan ikinci el otomobil markaları belli oldu! O marka bayrağı devretti! 

ABD'deki terk edilmiş evler 1 dolara satılacak!

Akaryakıtta resmen zam yağmuru! Benzin ve motorinden sonra şimdi de LPG'ye zam geliyor!


Geri Dön