27 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklaması! Yeni konutlar işte böyle yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklaması! Yeni konutlar işte böyle yapılacak!

Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremden etkilenen vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem son acı bilançoyu bildirdi hem de deprem bölgesinde yeniden inşa edilecek konutların ne şekilde yapılacağı hakkında bilgiler verdi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın deprem bölgesindeki incelemeleri devam ediyor. Bugün de Gaziantep’teki çalışmaları yerinde inceleyen Erdoğan, bu incelemelerinin ardından yeni bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen illerin arasında bulunan Gaziantep'te yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklaması! Yeni konutlar işte böyle yapılacak!

14 BİN 14 CAN KAYBI, 60 BİN 794 YARALI!

Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremden etkilenen vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem son acı bilançoyu bildirdi hem de deprem bölgesinde yeniden inşa edilecek konutların ne şekilde yapılacağı hakkında bilgileri duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son verilere göre depremde ölü sayısının 14 bin 14, yaralı sayısının ise 63 bin 794 olduğunu duyurdu.

Devletin, depremin ilk anından itibaren tüm kurumları ile sahada olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Ne yazık ki süreci siyasi istismara dönüştürenler var. Bu istismarlara benim halkım, vatandaşım, asla prim vermeyecektir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir taraftan konteyner çalışmaları olduğunu, diğer taraftan ise yurt dışından gelecek konteynerlerin olduğunu vurgulayarak, gelecek olan bu konteynerleri 10 ile dağıtacaklarını söyledi.


Geri Dön