10 / 05 / 2024

Aşağıkaraman Muhtarevi

Aşağıkaraman Muhtarevi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı İlçesi Aşağıkaraman Mahallesi’nde yaptığı Muhtarevi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Özdoğan Enç de katıldı...

Belediyeler 3 ildeki 95 adet arsayı satıyor! İhale tarihleri açıklandı! 

Burdur, Tunceli ve Karaman'da yer alan toplam 95 adet arsa satılıyor. Belediyeler satış ihalesi tarihlerini açıkladı. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bakan Uraloğlu açıkladı! YHT'de yolcu rekoru kırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman-Konya-Ankara, Karaman-Konya-İstanbul yüksek hızlı tren (YHT) hatlarında 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu ile "seyahat rekoru" kırıldığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Tarih verdi! Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması: Hep beraber bineceğiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Karaman'da katıldığı açılış töreninde yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili de açıklamada bulundu. TOGG için geri sayım başladı.

156 bin 300 TL'ye imarlı arsa fırsatı! İhale tarihi açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karaman ili, Merkez ilçesi Kisecik Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

Hazine arazisine ev inşa etmek isteyenler dikkat! 151 bin 500 liraya konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü,  Karaman ili Merkez ilçesi, Kisecik Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:45'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Karaman başvuru tarihleri açıklandı! Karaman'da yüzde 10 peşinat ve 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığının Karaman Merkez projesi için başvuru tarihleri açıklandı. Proje kapsamında 19 adet konut satışa çıktı.

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor! Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022!

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor. Projeye başvuru yapanlar Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022'yi merak ediyor ve araştırıyor. İşte Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022...

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi Maltepe'de Harun Karaman tarafından açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karaman'a konut müjdesi!

Karaman'da hayata geçirilen yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çevre ve şehircilikte TOKİ eliyle 4 bin 76 konut ve 302 Tarımköy konutuyla dükkanlar, okullar, ticaret merkezleri, hastaneler, yurtlar, camilerden oluşan 33 sosyal donatı alanını vatandaşlar

Konya-Karaman hızlı tren hattı açıldı!

Merakla beklenen Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı 8 Ocak'ta açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak 2022 tarihinde ilk seferini gerçekleşecek Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nın açılışına katılacağı AK Parti Konya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamayla duyuruldu.

TOKİ Karaman Merkez'de 317 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 317 yeni konut inşa edecek. 

Aşağıkaraman Muhtarevi Haberi

Aşağıkaraman Muhtarevi


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı İlçesi Aşağıkaraman Mahallesi’nde yaptığı Muhtarevi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Muhtarları mesai arkadaşları olarak gördüklerini belirten Türel, “Onlar bizim gözümüz, kulağımız, dilimiz. Onlar olmasa hizmetlerimizde muvaffak olamayız” dedi.


Aşağıkaraman Muhtarevi’nin açılışına Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Konyaaltı Koordinatörü Önder Önen, Aşağıkaraman Muhtarı Mesut Pöze, meclis üyeleri, azalar ve vatandaşlar katıldı. Başkan Türel, Antalya’ya hizmet için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Küçüğünden büyüğüne, asfalttan mega projelere bir çok hususu çözme gayretindeyiz. Biz sizin hizmetkarınız olmaktan şeref duyuyoruz. Bu görevler hiçbirimize baki değil. Bizler de gelip geçeceğiz. Önemli olan bu eserlerin baki kalması. Bizim içinse baki kalan bu kubbede hoş bir seda olmak” dedi.


BÜYÜKŞEHİR ATÖLYELERİNDE ÜRETİLDİ


Muhtarevinin Büyükşehir Belediyesi atölyelerinde...