09 / 05 / 2024

asal mobiya

asal mobiya

Mısır'da faaliet gösteren ve geniş ürün yelpazesine sahip olan Asal Mobilya Türkiye'deki ilk mağazası'nı Türkiye'de açtı

Asgari ücret halka soruldu! İşte memnuniyet oranı

ASAL Araştırma, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan 8.506 TL'lik yeni asgari ücreti vatandaşlara sordu. Bu tutardan memnun olduğunu söyleyenlerin yüzdesi 62.4 olarak duyuruldu.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Asal Business Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asal Business Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Sadegh Hosseınnezhad tarafından kuruldu.

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kaygusuz ve Ali Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Lider Group Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Group Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Asal tarafından kuruldu.

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 200 TL sermaye bedeli ile Abdulhamit Güzel, Erhan Doğan ve Mehmet Taner Asal ortaklığında kuruldu. 

Asal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taner Asal tarafından kuruldu. 

Fatih Asal, Wavin Pilsa'nın Genel Müdürü oldu!

Avrupa’nın lider plastik boru ve sistem çözümleri üreticisi Wavin’in Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi Wavin Pilsa’nın Genel Müdürlüğüne 1 Temmuz itibarıyla Fatih Asal getirildi.

Cihan Ferruh Asal: İnşaat sektöründe yapsatçılar türedi!

İnşaat sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çeken MGH Group CEO'su Cihan Ferruh Asal, Türkiye'de bankaların faiz oranlarının da düşmesinin etkisiyle konuta talebin artmasıyla birlikte inşaat sektöründe yapsatçıların türediğini belirtti.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

3. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.

Bouz Al Asal Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bouz Al Asal Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, MHD Basel Bouz Alasal, Ahmad Bouz Alasal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu.

Marmaray kazılarında 150 bin kasa buluntu elde edildi!

İstanbul Arkeoloji Müzesi Müdür Yardımcısı Rahmi Asal, 9 yıldır devam eden Marmaray Projesinin yarımadanın tarihini 2 bin 500 yıl öncesinden 8 bin 500 yıl öncesine götürdüğünü belirtti....

asal mobiya Haberi

asal mobiya

Dünya'da klasik mobilya alanında faaliyet gösteren Asal Mobilya ürünlerinde Fransız ahşabı kullanıyor. Ürünlerinin Türk halkı tarafından beğenileceğini düşündüklerini belirten Asal Mobilya ilk şubesini Bursa'da...