21 / 05 / 2024

asansör bursada konuşuldu

asansör bursada konuşuldu

Sektörün sorunları BTSO 26. Meslek Komitesi, Bursa Asansör Federasyonu, Bursa Asansör Sanayicileri Derneği’nin ortaklaşa katıldığı ‘Asansör Sektöründe Piyasa Denetimi ve Gözetimi Toplantısı’nda konuşuldu.

İskenderun Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İskenderun Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda olağanüstü olarak toplandı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Bilecik'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının talebi üzerine, Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve ilgili kamu kurumları ile meslek odalarının katılımlarıyla inşaat sektörünün sorunları konuşuldu. 

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

16. Gayrimenkul Zirvesi'nde neler konuşuldu?

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını düzenlediği Gayrimenkul Zirvesi'nde neler konuşuldu. İşte dev zirveden satır başları...

Türk inşaat şirketlerinin yurt dışı yatırımları konuşuldu!

GİSP tarafından gerçekleşririlen ‘Alternatif Yurt dışı Gayrimenkul Pazarları’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında, Türk inşaat şirketlerinin yurt dışı inşaat ve gayrimenkul pazarlarındaki çalışmaları konuşuldu. 

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360'ta neler konuşuldu?

Sektörü sürdürülebilir bir geleceğe taşımak kadar bu geleceğe yeni ufuklar kazandırma kararlılığıyla yola çıkan ve gördüğü büyük ilgi üzerine iki gün olarak organize edilen“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360'ta neler konuşuldu? İşte dev buluşmadan satır başları...

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu!

Türkiye genelinde yürütülen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu.

Kartal'ın kimliği ve geleceği konuşuldu!

Kartal Belediyesi tarafından “2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” zirvesi gerçekleşti. Zirvede, kentin değişen kimliği ve geleceği konuşuldu.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

İstanbul'da Erzurum yatırımları konuşuldu!

Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'da düzenlenen toplantıda, İstanbul'da yaşayan Erzurumlu iş adamlarıyla 'Erzurum'a yatırım' konusu konuşuldu.

İnşaatlarda yaşanan asansör kazaları mecliste konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İnşaatlarda meydana gelen asansör kazalarına ve alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Muhtarlar Bilgilendirme Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Muğla’da Büyük Bir Aileyiz” sunumuyla Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin iki yılda yaptığı hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı Muhtarlar Bilgilendirme Toplantısı'nda Marmaris imar sorunu konuşuldu.

asansör bursada konuşuldu Haberi

asansör bursada konuşuldu

Sektörün sorunları BTSO 26. Meslek Komitesi, Bursa Asansör Federasyonu, Bursa Asansör Sanayicileri Derneği’nin ortaklaşa katıldığı ‘Asansör Sektöründe Piyasa Denetimi ve Gözetimi Toplantısı’nda konuşuldu. BTSO Merkez Binasında gerçekleşen toplantıya Eskişehir, Balıkesir, Bilecik, Yalova gibi çevre illerde bir çok asansör sanayicisi katıldı.


“MARKALAŞMA ŞART” 

Toplantıda konuşan Asansör Sanayicileri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Atik, sektörün global markalar çıkarması gerektiğine dikkat çekti. Atik; ‘Ülkemizde 6 bin asansör firması var. Bu kadar çok firma olunca markalaşamıyoruz. Her ülkenin marka asansör firması var ama biz çıkaramıyoruz ve küresel firmalarla baş edemiyoruz. Federasyon ve derneklerin altında buluşup güç birliği yapmalıyız.’ Asansör alanında global markalar çıkarılması fikrine destek veren BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, Bursa’nın asansör sektöründe güçlü bir şehir olduğunu ifade etti. Şener; Bursa güçlü bir...