29 / 04 / 2024

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.



Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından yapılan toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Süleyman Felek Caddesi ve  Köprübaşı Meydanı 25 Temmuz'da açılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından trafiğe kapatılarak cephe giydirme çalışmalarıyla modern bir görünüme ulaşan Süleyman Felek Caddesi ile Köprübaşı Meydanı’nın açılışının 25 Temmuz’da yapılacağını söyleyen Yılmaz, “Trafiğe kapattığımız Süleyman Felek Caddemiz ve devamındaki Köprübaşı Meydanı’mızın resmi açılışını 25 Temmuz’da gerçekleştireceğiz. Açılış Ordulu Sanatçı Gülşen’in vereceği konserle taçlanacak. Resmi takvimi Ekim ayı olan projemiz 3 ay öncesinde hizmete sunuluyor. Üstyapı görsellerini açılış sonrasında yerleştireceğimiz çalışmamız, Yaşayan Şehirler Platformu tarafından da yılın kent estetiği ödülüne layık görülmüş bir uygulama projesidir” dedi.

Ters Ev Projesi’nin ihalesi düzenlendi

Bölgede benzeri olmayan Ters Ev Projesi’nin ihalesinin düzenlendiğini söyleyen Yılmaz, “Aksiyon fotoğrafçıları tarafından yoğun ilgi göreceğine inandığımız Ters Ev Projemizin ihalesini gerçekleştirdik. Dünyada 16 örneği olan proje, Türkiye’de Antalya ve Ankara’dan sonra Ordu’da da hayata geçirilecek” diye konuştu.

Selçuklu mimarisine uygun cami

Ordu Belediyesi'nde yer alan habere göre, Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni bir cami yapılacağını açıklayan Başkan Enver Yılmaz, aminin 220 metrekare zemin üzerinde Selçuklu mimarisine göre hayata geçirileceğini belirtti.


Geri Dön