05 / 05 / 2024

Asansör Eylem Planı nedir

Asansör Eylem Planı nedir

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ürün Güvenliği Haftası nedeniyle düzenlenen basın toplantısında Asansör Eylem Planı'nı açıklıyor. Sanayi Bakanlığı'nın Asansör Eylem Planı'na göre asansörlere sıkı denetim geliyor. İşte detaylar...

Yeşil Mutabakat Eylem Planı inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu Yeşil Mutabakat Eylem Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Türkiye’nin ilk 'Yeşil Şehir Eylem Planı' İzmir için hazırlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yeşil Şehir Eylem Planı ve İzmir Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nı hazırladı. Her iki planda 61 eylem belirleyen Büyükşehir, İzmir’in iklim ve diğer çevre konularına ilişkin 2030 yılına kadarki yol haritasını belirledi.

Bursa için yeni eylem planı hazırlandı!

Daha sağlıklı bir gelecek için çevre yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, yeni eylem planı hazırladı.

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı ile sektör büyüyecek, istihdam artacak!

8 maddeden meydana gelen ‘Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’ yapı sektörü ile yapı malzemeleri sektörünün yeni yol haritasını da çizdi.

'Ulusal Coğrafi Bilgi Stratejisi ve Eylem Planı' Resmi Gazete'de!

Çevre Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğünce onaylanan "Ulusal Coğrafi Bilgi Stratejisi ve Eylem Planı" yürürlüğe alındı. 

İshak Sağlam'dan acil eylem planı çağrısı!

HÜDAPAR Genel Başkanı İshak Sağlam, imar yasasının güncellenmesi, yapı stokunun oluşturulacak karneye göre yıkılması veya güçlendirilmesi gereken binaların tespitinin acil eylem planı ile hazırlanması için çağrı yaptı.

Türkiye’nin ilk Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı hazır!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye’nin ilk Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı’nı hazırladı. Plan kapsamında şehircilikte akıllı dönem 81 ilde devreye alınacak. İl il yaşanabilir şehirler endeksi hazırlanıp, her yıl yenilenecek.

Malatya’nın deprem eylem planı masaya yatırıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı ilk toplantısı Malatya’nın deprem eylem planı, riskli ve zemini kötü binalar, çözüm yolları ve deprem anında toplanma alanları masaya yatırıldı.

Çin için acil eylem planı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Çin için acil eylem planı!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik analizi...

8 maddelik Kentsel Dönüşüm Eylem Planı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından dün açıklanan 8 maddelik Kentsel Dönüşüm Eylem Planı ile her yıl 300 bin konutun dönüştürülmesi hedefleniyor...

100 Günlük Eylem Planı inşaatçıları sevindirdi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İkinci 100 Günlük Eylem Planı, Türkiye ekonomisinin ihtiyaç duyduğu yol haritasını ve gelecek dönem projeksiyonunu kararlılıkla ortaya koymaktadır" dedi.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörüne neler çıktı?

Cumhurbaşkanlığı İkinci 100 Günlük Eylem Programı açıklandı. Peki Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörünü ilgilendiren neler çıktı?

İkinci eylem planında daha yeşil şehirler hedefi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan eylem planına göre, şehirlerde altyapı yatırımlarının yanında daha yeşil ve yaşanabilir şehirler hedefi kapsamında millet bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yolları, gürültü bariyerleri inşa edilecek...

Asansör Eylem Planı nedir Haberi

Asansör Eylem Planı nedir

T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 13-19 Ekim Ürün Güvenliği Haftası etkinlikleri başladı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bugün saat 10:00'da başlayan basın toplantısında bakanlığı Asansör Eylem Planı'nı açıkladı. 


Bakan Işık'ın açıklamalarına göre bundan sonra her asansöre bir kimlik numarası verilecek ve asansörler anlık takip edilecek. 


İşte Bakan Işık'ın Sanayi Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından duyurulan Asansör Eylem Planı açıklamaları;


"Her asansöre bir kimlik numarası verilecek"


"Asansörlerin yıllık denetimlerinin yapılıp yapılmadığı elektronik olarak anlık takip edilecek"


"Kırmızı etiketli asansör en geç bir ay içinde düzeltilmezse tamamen kapatılacak"


Emre Kulcanay /...