29 / 04 / 2024

asansör sektörü 2019

asansör sektörü 2019

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, yurt dışında müteahhitlik sektöründe olduğu gibi asansörde de ikinci olmaları gerektiğini söyledi...

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Gayrimenkul sektörü 2019'u nasıl kapattı?

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2019-4. Çeyrek Raporu’nu yayınladı. Rapora göre 2019 yılının son çeyreği en yüksek konut satışının gerçekleştiği dönem oldu...

RoyalCert, Türkiye’nin asansör karnesini açıkladı!

A Tipi Muayene Kuruluşu RoyalCert, Türkiye’nin 2019 yılı asansör karnesini ve kuruluşun 2019 yılı değerlendirmesini paylaştı...

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Türk asansör sektörü 500 milyon dolar ciroya sahip!

ASFED Başkanı Atik, "Türk asansör sektörü montaj, belgelendirme hizmetleri, periyodik kontrol hizmetleri, aksam üretimi ve bakım hizmetleri genelinde yaklaşık 500 milyon dolar seviyelerinde bir ciroya sahiptir." dedi.

Çinliler Avrasya Asansör Fuarı 2019 için rezervasyon yaptı!

Avrasya Asansör Fuarı gerçekleşti. CNR EXPO’nun ev sahipliği yaptığı fuar, 30 ülkeden gelen 32 bin 922 sektör profesyoneli ağırladı.

15. Uluslararası Asansör İstanbul başladı!

Bbu yıl 15.’si gerçekleştirilen Uluslararası Asansör İstanbul, kapılarını açtı. Asansör İstanbul’un Tüyap’taki 2017 buluşmasına, aralarında teknolojileriyle sektöre yön veren global markaların da olduğu 22 farklı ülkeden 300’ün üzerinde firma katılıyor.

Asansör İstanbul Fuarı 23-26 Mart'ta!

23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul, başta gayrimenkul geliştiriciler, müteahhitler, mimarlar ve mühendisler olmak üzere inşaat sektörünü en yeni asansör teknolojileri ile tanıştıracak.

Otis’in Gen2 asansör satışı 500 bine ulaştı!

Asansör sektörünün öncü firması Otis’in sektöre kazandırdığı makine dairesiz, halat yerine kayış sistemi kullanılan modeli ‘Gen2’, tüm dünyada en çok tercih edilen asansör oldu.

Ulusal marka yaratma sırası asansör sektöründe!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir, bugünkü yazısında asansör sektörüne dikkat çekti. Özdemir, asansörlerin yatay erişim trendinde hızla büyüdüğünü belirtti.

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

Avrasya Asansör Fuarı 20-23 Nisan'da!

Dünya Asansör Sektörü 20 - 23 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de buluşuyor. Avrasya Asansör Fuarı; CNR Holding kuruluşlarından ITF-İstanbul Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla CNR EXPO ,İstanbul’da 2.kez düzenleniyor.

Otis'ten yüksek taşıma kapasite asansör ünitesi ile kullanışlı çözümler!

Türkiye’nin en hızlı ve en yüksek asansörlerini üreten Otis Türkiye, sektörde bir ilke imza attığı, yüksek taşıma kapasiteli ve makine dairesiz ‘Robusta’ asansörü ile her türlü yapı için kullanışlı çözümler sunuyor.

asansör sektörü 2019 Haberi

asansör sektörü 2019

Asansör kabininden otomatik kapı sistemlerine, elektronik aksamlardan güvenlik sistemleri ve aksesuarlarına kadar birçok ürünün görücüye çıktığı Asansör, Yürüyen Merpen Sanayi ve Teknolojileri Fuarı (Avrasya Asansör Fuarı), CNR Expo Yeşilköy'de açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu asansör sektöründe yerlilik oranının yüksek olmasını istediklerini ifade ederek, asansör parçaları üretimi noktasında önemli markalara sahip olduklarını ancak sektör paydaşlarını buluşturma noktasında kamunun yetersiz kaldığını ifade etti. 

Tellioğlu, yerli asansör kullanma konusunda verilen teşviklerin daha fazla olması gerektiğini söyledi. Tellioğlu, yurt dışında müteahhitlik sektöründe olduğu gibi asansörde de ikinci olmaları gerektiğini belirtti. 

Tellioğlu, sözlerine şöyle devam etti; "Devletimizden talebimiz; müteahhitlik ve müşavirlik hizmetlerinin daha çok desteklenerek sektörün yurt dışına yönlendirilmesi. Türkiye'de üretilen inşaat malzemelerinin, asansör de bunlar arasında...