02 / 05 / 2024

Asar Suyu Deresi

Asar Suyu Deresi

Asar Suyu Deresi Yenileme Projesi kapsamında yapımı devam eden Selahattin Olcar Köprüsü’nde aynı zamanda Terminal bağlantısı olması nedeniyle köprünün ulaşım düzenlemesi de aynı anda yapılıyor.

Asar Deresi için Mega Proje hazırlandı!

Düzce Belediyesi tarafından kent merkezinden geçen Asarsuyu Deresi için Mega Proje hazırlandı.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Gölcük Asar Deresi projesi 2017'de tamam!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte 25 Milyon TL´lik Asar deresi projesini denetledi.

Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı 25 milyon TL'ye mal olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Milyon TL’ye mal olacak Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı ve bununla birlikte gerçekleştirilen yan yolların geldiği son durumu yerinde denetledi.

Gölcük Hisar Deresi’nde yan yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ilçesinde yer alan Hisar (Asar) Deresi’nde yan ve bağlantı yolları ile dere ıslahı çalışmaları yapacak.

Düzce Asar Deresi temizleniyor!

Düzce Belediyesi “Temiz Çevre” politikası kapsamında Asar Deresi ve çevresinde başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Gölcük Asar Deresi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı.Proje Hisar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

Asar Deresi’nde kavşak çalışması başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Asar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına başladı. Proje Asar deresinin D-130 Karayolu’ndan körfezdeki buluşma noktasına kadar yapılacak yan bağlantı yollarını ve dere ıslahını kapsıyor.

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Asar Suyu Deresi Yenileme Projesi kapsamında yapımı devam eden Selahattin Olcar Köprüsü’nde aynı zamanda Terminal bağlantısı olması nedeniyle köprünün ulaşım düzenlemesi de aynı anda yapılıyor.

Görele, Tirebolu ve Espiye içme suyu projesi için dev adım!

Gelevera Deresi'nden arıtma ile birlikte Görele, Tirebolu ve Espiye’ye verilecek olan temiz ve ucuz içme suyu projesi için dev adım atıldı.

Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak...

Gölcük Asar Deresi'ne yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi, ihale kapsamında 4 kilometrelik yol, istinat duvarı, 2 adet köprü ve dere ıslahı yapılacak.

Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak. Proje kapsamında 2 adet köprü ve dere ıslah imalatları da yapılaca

Asar Suyu Deresi Haberi

Asar Suyu Deresi

DSİ’nin dere ıslah çalışmaları kapsamında başlattığı Asar Suyu Deresi Yenileme Projesi içerisinde yer alan Selahattin Olcar Köprüsünde çalışmalar tamamlanıyor. Köprünün aynı zamanda yeni yapılacak olan terminal güzergahında bulunması nedeniyle yol bağlantı çalışmaları da köprü inşaatı ile aynı anda yürütülüyor. Karayolları tarafından bir süre önce yapılan TEM ve Terminal bağlantı yolu ihalesi içerisinde Selahattin Olcar köprüsü çevre yol projesi de yer alıyor. Projeye göre Selahattin Olcar köprüsünde yeni düzenlemeler...