25 / 08 / 2024

Asarkale turistlerle buluşacak

Asarkale turistlerle buluşacak

Samsun Turizmciler Derneği, M.Ö. 1000 yıllarında Helenistik döneme ait olduğu düşünülen Asarkale ve Kapıkaya’nın tarihi ve tabiî güzelliklerini özellikle Arap turistlere tanıtmak için çalışma başlattı...

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Ramazan Bayramı tatili, pandemi sürecinden çıkan Türkiye'de pekçok insana dinlenme ve stres atmak için fırsat olacak. Kıbrıs, Antalya ve Muğla'daki otellerde ünlü sanatçılar bayram boyunca sahne alacak. İşte bayramda hayranlarıyla buluşacak ünlüler...

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak!

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak. 21 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlik merak konusu oldu. Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

TÜGEM emlak sektörünün vizyoner girişimcileriyle buluşacak!

TÜGEM 26 Aralık 2019 tarihinde “Sektörün Öncüleri Buluşuyor” sloganı ile 4. Büyük buluşmada yer alacak.

2023'e kadar 29 il hızlı tren hatlarıyla buluşacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedef, 2023'e kadar hızlı tren hatlarını 29 ilimizle buluşturmaktır" dedi...

76 inşaat firması gurbetçilerle buluşacak!

8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için son hazırlıklar tamamlanıyor. Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek fuarda 76 inşaat firması gurbetçilerle buluşacak.

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçilerle buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı, Türk gayrimenkul sektörünü gubetçilerle buluşturacak.

Türk emlakçılar yabancılarla 'online'da buluşacak!

Hürriyet Emlak, iş alanını yurtdışına taşıyor. Şirket, online'dan araştırma yapıp ofline'dan alım yapan Arap yatırımcılara yönelik ürün geliştirecek. Böylece Türkiye'deki emlakçılarla Arap yatırımcıların 'online'da buluşturulması hedefleniyor.

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da başlayacak Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı için çalışmalar başladı. Fuar, Türk gayrimenkul sektörünü gurbetçi vatandaşlarla buluşturacak.

İnşaat sektörü ikinci kez Avrupalı Türkler'le buluşacak!

Ekimde Türk firmaları Avrupa seferine çıkaran Sabah’ın emlak buluşmalarının Stuttgart ayağı için geri sayım başladı. Dev projeler 1-2 Aralık’ta Avrupalı Türkler’e görücüye çıkacak.

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

Türk Arap inşaat sektörü 6 Aralık'ta fuarda buluşacak!

TÜRAP tarafından 6-8 Aralık’ta düzenlenecek fuarda 30 konut üreticisiyle 100’e yakın inşaat ve yapı malzemesi üreticisi Arap ülkelerinden gelen bin yatırımcıyla buluşacak.

Asarkale turistlerle buluşacak Haberi

Asarkale turistlerle buluşacak

Samsun Turizmciler Derneği, M.Ö. 1000 yıllarında Helenistik döneme ait olduğu düşünülen Asarkale ve Kapıkaya’nın tarihi ve tabiî güzelliklerini özellikle Arap turistlere tanıtmak için çalışma başlattı.

 Dernek Başkanı Dilek Genç, yaptığı açıklamada, Bafra ilçesine bağlı Derbent ve Altınkaya baraj gölleri arasında kalan Asarkale ve Kapıkaya’nın turizme açılması gerektiğini söyledi. Asarkale ve Kapıkaya’nın, Samsun’un kültür ve tabiat turizmi açısından önemli bir yere sahip olduğuna dikkati çeken Genç, Derbent ve Altınkaya baraj göllerinin tabiî güzelliğiyle Helenistik döneme ait olduğu düşünülen bu yapıları tanıtmak istediklerini kaydetti.  


Yeni...