06 / 05 / 2024

Asbaş

Asbaş

Antalya Serbest Bölgesi (ASBAŞ) 2014 yılının en iyi firmaları ödüllendirildi. Tören, Rixos Downtown Hotel'de düzenlendi. Düzenlenen törene birçok iş adamı katıldı. Firmaların ödülleri, protokol üyeleri tarafından verildi.

Emre Kocadağ kimdir? Emre Kocadağ kaç yaşında?

Beşiktaş'ın Yönetim Kurulu üyesi ve Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ kimdir? Beşiktaş JK Cibuti Fahri Danışmanı Emre Kocadağ kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Khazaeean, Bılal Mahmoud Oantıgas ve Salım Pantıgas ortaklığında kuruldu.

Haydar Kösoğlu vefat etti!

İstanbul Kadıköy’ün ünlü müteahhitlerinden, Beşiktaş eski asbaşkanlarından ve Divan Kurulu Üyesi Haydar Kösoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Gaziantep Arena Stadı açılıyor!

Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Konca "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. " dedi.

Fenerbahçe Üniversitesi tematik bir üniversite olacak!

Fenerbahçe Üniversitesi Çalıştayı başladı. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu. Bilimin spor alanına girmesi ile güçlü kulüp yapıları ortaya çıkacaktır" şeklinde konuştu.

Şehmus Uçar: Seyhan'ı yeniden inşa edeceğiz!

Büyükşehir Belediyespor eski Asbaşkanı, MHP Seyhan Belediye eski Meclis Üyesi olan MHP’li aday adayı Uçar, Seyhan’ın Güney mahallelerinden başlayıp Kuzey’e doğru muhakkak Kentsel Dönüşüm çerçevesi içerisinde inşa edilmesi gerektiğini söyledi.

Umut Güner: Şampiyonluk bile yeni stadı bekliyor!

Beşiktaş asbaşkanı ve yeni stattan sorumlu yöneticisi Umut Güner Hürriyet’e konuştu. BEŞİKTAŞ Asbaşkanı ve Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Vodafone Arena için camianın zirveye tırmanmaya başlayan heyecanını Hürriyet’le paylaştı.

Beşiktaş Kulübü Gerede'de tesis kuracak!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Beşiktaş Kulübü'nün Gerede'de tesis kurmaya karar verdiğini bildirdi. Allar, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile kulüp asbaşkanı Deniz Atalay'ın bölgede yeniden incelediğini belirtti.

Selami Minta: Yeni stat için gerekli adımları attık!

Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta, Başkan Yardımcısı Durmuş Can ve Asbaşkan Mesut Ersan Şatana, Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı'yı ziyaret etti.

Lütfi Kılıç: 103 yıllık kulübümüzü işbirliği ile yaşatabiliriz!

Karşıyaka Belediyesi'nin KSK'nin projelerine engel olduğunu dile getiren Asbaşkan Lütfi Kılıç, "103 yıllık çınarımız olan kulübümüzü işbirliği ile yaşatabiliriz" dedi.

Antalya Arena ne zaman açılacak?

ANTALYASPOR Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Statta resmi devir işlemlerinin tamamlanmasından sonra stadın açılması için Futbol Federasyonu'na başvurulacak.

Antalyaspor Stadı'nda sona gelindi!

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Ceylan, yeni statlarının resmi devir işlemlerinin henüz yapılmadığını belirtti.

Asbaş Haberi

Asbaş

Rixos Hotel'de düzenlenen törene, Vali Muammer Türker, Serbest Bölgeler Genel Müdürü Uğur Öztiirk, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. ASBAŞ'ın üretim ve alım-satım alanlarında en yüksek ticaret hacmi sağlayan, en yüksek istihdam, kendini en çok geliştiren ve yatırım yapan firmalarıyla en çevreci olarak belirlen ilk üçe giren firmaların ödülleri, protokol üyeleri tarafından verildi. 


85 ÜLKEYE İHRACAT 

Vali Muammer Tiirker, ASBAŞ'ın turizm ve tarım ikilisine sıkışmış Antalya'nın bundan biraz kurtulmasını sağladığını belirterek, "Antalya Serbest Bölge Türkiye'de ilk üçe giriyor. Alan olarak küçük ama çok önemli işler yapıyor. 85 ülkeyle ticari ilişkisi var. Özel yatların yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri ve başka ülkeler için yapılan yatlar bizim...