27 / 04 / 2024

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 



Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesini gerçekleştirdiler. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, hayata geçirilmesi planlanan tesis için arazi incelemesinde bulunarak, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi de ziyaret etti. Mosturoğlu ziyarette yaptığı açıklamada yaptığı keşifler sonucu Akçakoca’da bir spor tesisi yapılmasının hedefleneceğini de aktardı. 

"Fenerbahçe tesisinin olması Akçakoca'yı farkı bir yere taşımış olacak" 

Başkan Cünet Yemenici, sarılacivertlilerin tesislerinin Akçakoca'da yer almasının kendi ilçelerine yararlı olacağını dile getirerek, "Görüşmelerini yaptığımız ve incelemelerde bulunduğumuz noktalar ile ilgili inşallah yatırım hayata geçer. O zaman Akçakoca bir o kadar daha turizm noktasında farklı bir noktaya gelmiş olacak ve burada Fenerbahçe’nin tesisinin olması Akçakoca’yı tanıtım noktasında farklı bir yere taşımış olacaktır" dedi.

Yapılan incelemelerle beraber 3 adet arazi tesis için aday yerleşim alanı olarak belirlendi. Bu 3 arazi özellikleri olarak biri 100 dönüm ormanlık alanda biri 20 dönüm denize sıfır ve diğer arazi ise 3 dönüm olarak incelendi.
 


Geri Dön