08 / 05 / 2024

Fenerbahçe Akçakoca tesis

Fenerbahçe Akçakoca tesis

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Tesis zengini Fenerbahçe’nin arazileri!

Kulübe önemli araziler kazandıran ve "Fenerbahçe'nin 350-400 milyon Euro borcu var ancak kulübün arazileri bu borcu rahatlıkla kapatacak değerde" diyen Başkan Yıldırım’ın korkusu yok

Fenerbahçe'den üyelerine 5 ilde sosyal tesis!

"Hedef 1 Milyon Üye" kapsamında 5 ilde kongre üyelerine yönelik sosyal tesis inşa etmeyi planlayan Fenerbahçe arsa alımlarına devam ediyor.

Sayıştay'dan Fenerbahçe raporu!

Sayıştay denetçileri 2014 yılında Kalamış hakkında maliyeye şok rapor hazırlayarak, Hazineye ait Fenerbahçe'nin kullandığı 71 bin metrekare yeşil alanın işgal edildiği ve arazi üzerinde kaçak yapılaşmaya göz yumulduğunu tespit etmişti.

Düzce Akçakoca'da turistik tesis inşaatı başladı!

Akçakoca Belediyesi tarafından Yap İşlet Devret Modeli ile müstecire verilen turistik tesis inşaatı başladı. Başkan Cüneyt Yemenici, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Akçakoca Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor!

Akçakoca Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra, bozuk yolların bakım ve onarım çalışmaları da belirlenen program dahilin de ilerliyor.

Fenerbahçe'den Gebze'ye dev tesis!

Pendik Projesi'ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze'de, Mahchester City'nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Fenerbahçe'den Gebze'ye Mahchester City modelinde tesis!

Pendik Projesi’ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze’de, Mahchester City’nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Düzce Akçakoca Belediyesi asfaltlama çalışmalarına ağırlık veriyor!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yollarda asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdi. Çalışmalar kapsamında Ayazlı mahallesi Ümran sokakta bulunan yolda asfal serim işlemi devam ediyor.

Akçakoca Belediyesi'nden 10 yıl kiralık sosyal tesis!

Akçakoca Belediye Başkanlığı, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan sosyal tesisin 10 yıl süre ile işletilmesi hakkını ihaleye çıkarıyor. Tesisin inşaat ve intifa hakkı bedeli toplam 4 milyon 115 bin 583,73 TL olarak belirlendi.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Fenerbahçe Akçakoca tesis Haberi

Fenerbahçe Akçakoca tesis

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesini gerçekleştirdiler. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, hayata geçirilmesi planlanan tesis için arazi incelemesinde bulunarak, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi de ziyaret etti. Mosturoğlu ziyarette yaptığı açıklamada yaptığı keşifler sonucu Akçakoca’da bir spor tesisi yapılmasının hedefleneceğini de aktardı. 

"Fenerbahçe tesisinin olması Akçakoca'yı farkı bir yere taşımış olacak" 

Başkan Cünet Yemenici, sarılacivertlilerin tesislerinin Akçakoca'da yer almasının kendi ilçelerine yararlı olacağını dile getirerek, "Görüşmelerini yaptığımız ve incelemelerde bulunduğumuz noktalar ile ilgili inşallah yatırım hayata geçer. O zaman Akçakoca bir o kadar daha turizm noktasında farklı bir noktaya gelmiş olacak ve burada Fenerbahçe’nin tesisinin olması Akçakoca’yı tanıtım noktasında farklı bir yere taşımış...