08 / 05 / 2024

Fenerbahçe yeni tesis

Fenerbahçe yeni tesis

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nda binlerce metrekare yeni inşaat alanı açılacak!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı için bir özelleştirme ihalesi daha yapılacak. Ancak bu seferki 'genişleterek özelleştirme' ismi altında gerçekleştirilecek. Peki neler olacak? İşte Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nı bekleyenler...

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Token resmen piyasada: Anında tükendi!

Fenerbahçe Kulübü’nde yeni gelir yaratma konusuna ilişkin çalışmalar devam ederken, kripto para borsası Paribu ile “Fenerbahçe Token” anlaşmasına resmen imza atıldı.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Tesis zengini Fenerbahçe’nin arazileri!

Kulübe önemli araziler kazandıran ve "Fenerbahçe'nin 350-400 milyon Euro borcu var ancak kulübün arazileri bu borcu rahatlıkla kapatacak değerde" diyen Başkan Yıldırım’ın korkusu yok

Fenerbahçe'den 6 büyük yatırım!

Fenerbahçe; Samandıra tesislerinin karşısındaki tapusu alınan 230 dönümlük araziye altyapı yer yapacak. Sarı lacivertliler bunun dışında Antalya, Ataşehir ve Gebze’de de kulübe yeni gelir sağlamak adına projeler de geliştiriyor.

Kocasinan Belediyesi'nden Erkilet'e sosyal tesis!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Erkilet'e yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri yenileniyor!

Fenerbahçe Kulübünün yeni sezon hazırlıkları kapsamında Can Bartu Tesisleri'ndeki zemin ve çim yenileme çalışmalarında, lif çakma işlemine başlandı.

Fenerbahçe'nin tesisleri yeni sezona hazırlanıyor!

Fenerbahçe Kulübü, Ülker Stadı'nda ve Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışmalarda sona yaklaştı. Kulüp, tesislerini yeni sezona yetiştirecek.

Fenerbahçe'den üyelerine 5 ilde sosyal tesis!

"Hedef 1 Milyon Üye" kapsamında 5 ilde kongre üyelerine yönelik sosyal tesis inşa etmeyi planlayan Fenerbahçe arsa alımlarına devam ediyor.

Vestel, Fenerbahçe'ye sponsor oldu!

Fenerbahçe Kulübü, imzalanacak olan yeni anlaşmanın detaylarını resmi siteden açıkladı.

Fenerbahçe yeni tesis Haberi

Fenerbahçe yeni tesis

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesini gerçekleştirdiler. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, hayata geçirilmesi planlanan tesis için arazi incelemesinde bulunarak, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi de ziyaret etti. Mosturoğlu ziyarette yaptığı açıklamada yaptığı keşifler sonucu Akçakoca’da bir spor tesisi yapılmasının hedefleneceğini de aktardı. 

"Fenerbahçe tesisinin olması Akçakoca'yı farkı bir yere taşımış olacak" 

Başkan Cünet Yemenici, sarılacivertlilerin tesislerinin Akçakoca'da yer almasının kendi ilçelerine yararlı olacağını dile getirerek, "Görüşmelerini yaptığımız ve incelemelerde bulunduğumuz noktalar ile ilgili inşallah yatırım hayata geçer. O zaman Akçakoca bir o kadar daha turizm noktasında farklı bir noktaya gelmiş olacak ve burada Fenerbahçe’nin tesisinin olması Akçakoca’yı tanıtım noktasında farklı bir yere taşımış...